Οι φυλλάδες των τοκογλύφων ανησυχούν που ο Soros στοχοποιείται από ολόκληρες κυβερνήσεις και σπεύδουν να τον ξεπλύνουν.


Οι φυλλάδες των τοκογλύφων ανησυχούν που ο Soros στοχοποιείται από ολόκληρες κυβερνήσεις και σπεύδουν να τον ξεπλύνουν.Οι φυλλάδες των τοκογλύφων ανησυχούν που ο Soros στοχοποιείται από ολόκληρες κυβερνήσεις και σπεύδουν να τον ξεπλύνουν.

Η εφημερίδα του City του Λονδίνου … δηλαδή των γνωστών τοκογλύφων …άρχισε να ανησυχεί που ο Soros στοχοποιείται από ολόκληρες κυβερνήσεις πλέον, αρχίζουν οι λαοί να αναρωτιούνται για το ποιος είναι και πως γίνεται να βάζει πόδι σε όλες τις «δημοκρατικές»« κυβερνήσεις και να χρηματοδοτεί όλες τις ματωμένες «εξεγέρσεις» … και σπεύδουν να τον ξεπλύνουν.

Οι Financial Times σχετίζονται με τον Economist και …Economist σημαίνει …Rothschild. Άλλωστε κι ο Soros …ψυχοπαίδι και βιτρίνα των Rothschild είναι και με τα λεφτά τους ξεκίνησε.

Toν Νοέμβριο οι FT ανέβασαν άρθρο για τις «θεωρίες» συνωμοσίας που αφορούν τον Soros και τώρα … για να τον ανεβάσουν στα μάτια του κοσμάκη και για να δώσουν γραμμή στην ορχήστρα των ΜΜΕ να αρχίσει την αγιοποίηση … τον βαφτίζουν …«Άνθρωπο της Χρονιάς» .

Το ξέπλυμα του Soros βέβαια είναι συνεχές… ειδικά από ΜΜΕ που έχουν λάβει «φιλανθρωπική» χρηματοδότηση μέσω αρκετών
ΜΚΟ .
Αυτός μας «αγαπάει» … κι εμείς τον «μισούμε» …αλλά τελικά αυτός βρίσκει τρόπο να «χαρίζει» τα δικά μας λεφτά και ο τραπεζικός του λογαριασμός ΜΟΝΟ να γεμίζει μηδενικά…πάλι από τα δικά μας λεφτά. Αλλά είναι «φιλάνθρωπος» …

Οι φυλλάδες των τοκογλύφων ανησυχούν που ο Soros στοχοποιείται από ολόκληρες κυβερνήσεις και σπεύδουν να τον ξεπλύνουν.2Οι φυλλάδες των τοκογλύφων ανησυχούν που ο Soros στοχοποιείται από ολόκληρες κυβερνήσεις και σπεύδουν να τον ξεπλύνουν.3Οι φυλλάδες των τοκογλύφων ανησυχούν που ο Soros στοχοποιείται από ολόκληρες κυβερνήσεις και σπεύδουν να τον ξεπλύνουν.4Οι φυλλάδες των τοκογλύφων ανησυχούν που ο Soros στοχοποιείται από ολόκληρες κυβερνήσεις και σπεύδουν να τον ξεπλύνουν.5Οι φυλλάδες των τοκογλύφων ανησυχούν που ο Soros στοχοποιείται από ολόκληρες κυβερνήσεις και σπεύδουν να τον ξεπλύνουν.6