ΠΡΟΣΟΧΗ! Ύποπτο κάλεσμα των Παμμακεδονικών στις 20 Γενάρη όπου η βουλή θα είναι κλειστή!


ΠΡΟΧΟΣΗ! Ύποπτο κάλεσμα των Παμμακεδονικών στις 20 Γενάρη όπου η βουλή θα είναι κλειστή!

Με κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων,  Παμμακεδονική ΗΠΑ, Ανένδοτος Αγώνας για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία, και Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου, καλούς σε πανελλαδικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου, στις 2 μ.μ.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός οτι οι Παμμακεδονικές Ενώσεις καλούν τον κόσμο έξω απο τη Βουλή στις 20 του μήνα, ημέρα οπου η βουλή θα είναι κλειστή, και μάλιστα πριν καν ανακοινώσει το ίδιο το κοινοβούλιο την ημέρα της προδοτικής υπογραφής!

Στις 20 Ιανουαρίου ΔΕΝ θα υπάρχουν προδότες βουλευτές στο σημείο συγκέντρωσης μας ούτε και θα ψηφίζουν το προδοτικό ξεπούλημα της χώρας μας!

Για ακόμα μια φορά ο κόσμος θα μαζευτεί δίχως καμία ουσία καθώς το κάλεσμα τους είναι μια άσχετη ημέρα με τις πολιτικές εξελίξεις της χώρας!

Το κάλεσμα τους έχει τίτλο: ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ!

Οι φρουροί της δημοκρατίας των τοκογλύφων μίλησαν…

Με πορδές αυγά δε βάφονται. Εαν νοιαζόντουσαν πραγματικά για αγώνα κατα της προδοσίας της Μακεδονίας μας, δεν θα τους αφήναν το περιθώριο να ψηφίσουν κάποια άλλη μέρα τη προδοτική συμφωνία δίχως την μάζα του λαού έξω από τη βουλή και δίχως κανέναν φόβο!

Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις δεν είναι η πρώτη φορά που λαμβάνουν μια ύποπτη απόφαση!

Στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης είχαν προσκαλέσει σαν ομιλητή τον Στρατηγό Φράγκο Φραγκούλη του οποίου η κόρη έκανε ρεπορτάζ υπέρ λαθρομεταναστών στην ΕΡΤ .

Φυσικά στην Ελλάδα ΚΑΝΕΝΑΣ αξιωματικός δεν πάει ψηλά … αν δεν τον εγκρίνει το ΝΑΤΟ και οι προδότες των κομμάτων.

ΠΡΟΧΟΣΗ! Ύποπτο κάλεσμα των Παμμακεδονικών στις 20 Γενάρη όπου η βουλή θα είναι κλειστή!4

Ο Φράγκος Φραγκούλης εκφωνεί λόγο σε εκδηλώσεις μασόνων ΡΟΤΑΡΥ!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ύποπτο κάλεσμα των Παμμακεδονικών στις 20 Γενάρη όπου η βουλή θα είναι κλειστή!3

Στη φωτογραφία βλέπουμε βράβευση του Φράγκου από τον Πολάκη

Οι παμμακεδονικές ενώσεις  είναι αυτές που είχαν οργανώσει συναυλία του μίκη Θεωδοράκη στο συλλαλητήριο της Αθήνας…

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ύποπτο κάλεσμα των Παμμακεδονικών στις 20 Γενάρη όπου η βουλή θα είναι κλειστή!99

Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗ ΤΗΣ ΣΚΟΠΙΑΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΤΙΤΟ 19/5/1970

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ύποπτο κάλεσμα των Παμμακεδονικών στις 20 Γενάρη όπου η βουλή θα είναι κλειστή!66ΠΡΟΣΟΧΗ! Ύποπτο κάλεσμα των Παμμακεδονικών στις 20 Γενάρη όπου η βουλή θα είναι κλειστή!77

ΠΡΟΧΟΣΗ! Ύποπτο κάλεσμα των Παμμακεδονικών στις 20 Γενάρη όπου η βουλή θα είναι κλειστή!Οι ίδιες οι Παμμακεδονικές, τώρα με μπροστάρη τον Μιχαήλ Πατσίκα συνεχίζουν να αποτελούν βαλβίδα αποσυμπίεσης και καλούν τον κόσμο σε μια ανούσια ειρηνική συγκέντρωση  πάνω απΌ ολα οπως οι ίδιοι λένε, την ερχόμενη κυριακή στις 20 του Γενάρη!

Ο 47 χρονος Μιχαήλ Πατσίκας βρέθηκε στο πλευρό του Μίκη Θεοδωράκη από πολύ νωρίς, από την πρώτη στιγμή ίδρυσης της αριστερής ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ του Μίκη Θεοδωράκη το 2010.

Ως μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και από τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών –  ΣΠΙΘΑ έδωσε το παρών σε πολλές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλη τη χώρα όπου βρέθηκε στο πλευρό του συνθέτη”.

Αυτοί που όντως νοιάζονται για το σύνολο κι όχι για την τσέπη τους … είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ άγνωστοι, ΔΕΝ έχουν βγει ποτέ στην τηλεόραση.
Οι καναλάρχες της διαπλοκής και των τοκογλύφων ΔΕΝ τολμούν να τους δώσουν ούτε τρία δευτερόλεπτα προβολής γιατί θα προκαλέσουν βλάβη στα συμφέροντα του συστήματος και θα το ξεβρακώσουν.
Και δεν είναι τόσο ηλίθιοι αυτοί της εξουσίας ώστε να παρέχουν τα δικά τους επικοινωνιακά όπλα για να ενισχυθεί η δύναμη τους εχθρού τους.

Ας γυρίσουμε την πλάτη σε ότι προβάλλουν με χαρά τα ΜΜΕ … κι ας κοιτάξουμε γύρω μας για ανθρώπους που ξέρουμε ποιοι είναι.

Να οργανωθούμε σαν Έλληνες ενάντια σε κάθε είδους Εθνική προδοσία με απαρχή την ημέρα της  ψηφοφορίας οπού όλοι οι Έλληνες καλούμαστε να είμαστε έξω απο την Βουλή των Ανθελλήνων !