Ιερό φώς – Ο ύποπτος ρόλος του ξεπουλημένου Σιωνιστικού Πατριαρχείου της Ιερουσαλήμ και τα Ελληνικά Hoaxes!


Ιερό φώς – Ο ύποπτος ρόλος του ξεπουλημένου Σιωνιστικού Πατριαρχείου της Ιερουσαλήμ και τα Ελληνικά Hoaxes!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

1) Ελληνικά Hoaxes… Για ποιους δουλεύουν τελικά;
2) Τα Ελληνικά Hoaxes κλήθηκαν απο την ΕΕ των Τοκογλύφων να πάρουν γραμμή να διαφυλαξουν την ακεραιότητα Ευρώ και ΝΑΤΟ.
3) Απόφαση δικαστηρίου: Το Roundup της Monsanto που έχει ως βάση τη γλυφοσάτη προκαλεί καρκίνο – Τεράστια ήττα για τα Ελληνικά Hoaxes που ξεπλένουν τον καρκίνο της Μονσάντο!

4) ELLINIKA HOAXES και EURONEWS τα τέλεια παπαγαλάκια της CIA!
5) Το «πρόσθετο» των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES «σώζει» την ανθρωπότητα από ειδήσεις που δεν βολεύουν τους τοκογλύφους!
6) Τα Ελληνικά Hoaxes συμμετέχουν στο Διεθνές Δίκτυο Ελέγχου Ενημέρωσης που χρηματοδοτούν Rothschild και Soros!

Ιερό φώς - Ο ύποπτος ρόλος του ξεπουλημένου Σιωνιστικού Πατριαρχείου της Ιερουσαλήμ και τα Ελληνικά Hoaxes!Στο Βατικανό κατάφεραν να ανατρέψουν τον Πάπα Βενέδικτο και μέσα από το χάος … να πάρει τη θέση του ένας Ιησουίτηςπου θα αντιστοιχούσε στο να γινόταν Οικουμενικός Πατριάρχης … ένας Μάρτυρας του Ιεχωβά.

Το Τάγμα των Ιησουιτών δημιουργήθηκε για να προκαλέσει τη διάβρωση της Καθολικής Εκκλησίας από πολλούς Ισπανούς Conversos δηλαδή κρυπτοεβραίους. Καθόλου τυχαία ο επίσης εβραίος Adam Weishaupt , ο ιδρυτής του τάγματος των Illuminati … σπούδασε επίσης σε κολέγιο Ιησουιτών.

Παρόμοιας προέλευσης και η επίθεση που δέχτηκε ο Χριστόδουλος προκειμένου να αντικατασταθεί με τον Ιερώνυμο ο οποίος συνομιλούσε κι έκανε συμφωνίες κρυφά από τους Ιεράρχες με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Τώρα βρίσκεται Μητροπολίτης του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων να δώσει συνέντευξη σε δημοσιογράφο των Ελληνικών Hoaxes (βλέπε Soros , Rothschild) και να “ομολογεί” μπροστά σε κάμερα ότι το Άγιο Φως ανάβει με αναπτήρα.
Ταυτόχρονα αλλάζει η ιστοσελίδα του Πατριαρχείου που αναφέρεται σε θαύμα.

Ιερό φώς - Ο ύποπτος ρόλος του ξεπουλημένου Σιωνιστικού Πατριαρχείου της Ιερουσαλήμ και τα Ελληνικά Hoaxes!65Η αποκάλυψη γίνεται βιβλίο …να βγουν και μερικά φράγκα …

Ιερό φώς - Ο ύποπτος ρόλος του ξεπουλημένου Σιωνιστικού Πατριαρχείου της Ιερουσαλήμ και τα Ελληνικά Hoaxes!2

Το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων κάνει πως δήθεν αντιδρά και μιλάει για συρραφή δηλώσεων, ο δημοσιογράφος των Ελληνικών Hoaxes δεν βγάζει το βίντεο της μαρτυρίας αλλά το κόβει πριν την επίμαχη δήλωση ώστε να πουλήσει και τα βιβλία του στους περίεργους κι έτσι με αυτόν τον πολύ καλά μελετημένο επικοινωνιακό χειρισμό … οι φανατικοί Ορθόδοξοι θα καλυφθούν συναισθηματικά από την απόκρυψη του video με την μαρτυρία για τον αναπτήρα …και άρα η υπόθεση του θαύματος δεν καταρρίπτεται στην καρδιά τους … ενώ οι αρνητές του θαύματος θα καλυφθούν από την επώνυμη μαρτυρία του δημοσιογράφου στις γραμμές του βιβλίου του.

Με αυτόν τον τρόπο και «διαφωτισμός» έγινε και ΔΕΝ αποδομήθηκε ακαριαία η Ορθοδοξία…ούτε εξοργίστηκαν οι πιστοί με τους «ιερωμένους» κλόουν της Ιερουσαλήμ .

Οι πράκτορες του Πατριαρχείου και της Αρχιεπισκοπής θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο ώστε να γκρεμίσουν το οικοδόμημα του Βυζαντίου με τρόπο τέτοιο ώστε να μην μπορεί να επανέλθει …
Εννοείται ότι αυτό που έγινε με τον δημοσιογράφο και το τι ειπώθηκε εκεί …ήταν εις γνώσιν της Ιεραρχίας και τίποτα δεν ήταν τυχαίο ή προϊόν …αφέλειας κι αυθορμητισμού .

Ακόμα κι αν ήταν κάποια αυθόρμητη αποκάλυψη είχαν ΚΑΘΕ δικαίωμα να απαγορεύσουν την αναφορά σ’αυτήν ως λανθασμένη έκφραση που εκστομίστηκε εκ παραδρομής κλπ.
Ιερό φώς - Ο ύποπτος ρόλος του ξεπουλημένου Σιωνιστικού Πατριαρχείου της Ιερουσαλήμ και τα Ελληνικά Hoaxes!3Ο μαρτυριάρης όπως και οι ανώτεροί του έδωσαν κανονικά έγκριση για αναδημοσίευση. Προφανώς δεν ζήτησαν να κοπεί τίποτα.

17 αιώνες μετά ο «αφελής» …αναρωτήθηκε μπροστά σε κάμερα δημοσιογράφου που είναι αρχισυντάκτης στα Ελληνικά Hoaxes τα οποία προστατεύουν με λύσσα συμφέροντα του Soros και Rothschild … αν πρέπει να μαρτυρήσει…πως ανάβει το Άγιο Φως.

Φανταστείτε γελοιότητα… Και μιλάμε για Μητροπολίτη στην Ιερουσαλήμ όπου συρρέουν χιλιάδες πιστών για να πάρουν το Άγιο Φως ..κι όχι για κανέναν … αγράμματο καντηλανάφτη που τον πότισαν τσίπουρο και του ξέφυγαν πράγματα.

Δεν μπορεί να σε ρωτάει παραμονές Πάσχα για το Άγιο Φως δημοσιογράφος μιας ιστοσελίδες που ΞΕΡΕΙΣ καλά ποιους υπηρετεί και να σου «ξεφεύγει» ένα μυστικό που κρατήθηκε ως τέτοιο επί 1700 χρόνια.

Ιερό φώς - Ο ύποπτος ρόλος του ξεπουλημένου Σιωνιστικού Πατριαρχείου της Ιερουσαλήμ και τα Ελληνικά Hoaxes!4Για να θυμηθούμε όμως ποιoς είναι ο Πατριάρχης της Ιερουσαλήμ:

Το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων πωλεί παλαιστιανική γη  – Ο Πατριάρχης Θεόφιλος ΙΙΙ ξεπουλά τα πάντα

Παλαιστίνιοι επιτέθηκαν στο αυτοκίνητο του Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλου Γ΄ – Τον φώναζαν προδότη!

Οι διαδηλωτές, που διαμαρτύρονται για την απόφαση του πατριαρχείου να πουλήσει γη σε ισραηλινούς, επιτέθηκαν στο αυτοκίνητο πετώντας μπουκάλια και πέτρες, ενώ κάποιοι εξ’ αυτών χτυπούσαν το όχημα με τις μπουνιές τους, φωνάζοντας του «Προδότη, Προδότη»! προτού απομακρυνθούν από τις παλαιστινιακές δυνάμεις ασφαλείας.

Καθόλου τυχαία … άλλος Μητροπολίτης θεριακλής “φρόντισε” να κυκλοφορήσει βίντεο αγκαλιά με τρανσέξουαλ

κι ο οποίος περιέργως συνεχίζει να «κοσμεί» την ιστοσελίδα του Πατριαρχείου.

https://goo.gl/LJjQ6m

Ιερό φώς - Ο ύποπτος ρόλος του ξεπουλημένου Σιωνιστικού Πατριαρχείου της Ιερουσαλήμ και τα Ελληνικά Hoaxes!5Οι τοκογλύφοι έχουν βάλει ξανά στο μάτι τα πλούτη και τις περιουσίες που συσσωρεύουν οι Εκκλησίες … κι από ότι φαίνεται επαληθεύεται για άλλη μία φορά η ρήση ότι …«Τα κάστρα πέφτουν από μέσα»
Με τους κατάλληλους ανθρώπους ή πράκτορες στις κατάλληλες θέσεις …η διάλυση μίας αυτοκρατορίας … είναι παιχνιδάκι.Ιερό φώς - Ο ύποπτος ρόλος του ξεπουλημένου Σιωνιστικού Πατριαρχείου της Ιερουσαλήμ και τα Ελληνικά Hoaxes!7

Ιερό φώς - Ο ύποπτος ρόλος του ξεπουλημένου Σιωνιστικού Πατριαρχείου της Ιερουσαλήμ και τα Ελληνικά Hoaxes!6ΥΓ : Αλικάκο μαγκάκο … φωστήρα , διαφωτιστή κι αφυπνιστή … εκεί στο Ισραήλ που βρέθηκες ΓΙΑΤΙ δεν ενημέρωσες και τον Νετανιάχου ότι δεν υπάρχει ο θεός των Εβραίων, Γιαχβέ, κι ότι ΔΕΝ υπάρχει εκλεκτή φυλή του Θεού (περιούσιοι) κι ότι είναι όλα fake news που χρηματοδότησαν οι Rothschild ; Μετά που θα πήγαινες να κρυφτείς όμως ;