«Μακεδονία» τα Σκόπια στις αθλητικές διοργανώσεις, όπως προβλέπεται από την Συμφωνία των Πρεσπών!


«Μακεδονία» τα Σκόπια στις αθλητικές διοργανώσεις, όπως προβλέπεται από την Συμφωνία των Πρεσπών!«Μακεδονία» τα Σκόπια στις αθλητικές διοργανώσεις, όπως προβλέπεται από την Συμφωνία των Πρεσπών!
ΠΗΓΗ

Το είχαμε επισημάνει από την πρώτη στιγμή και η επισήμανσή μας αυτή δικαιώνεται κάθε μέρα, ότι το σύνθετο όνομα «Βόρεια Μακεδονία» θα είναι για τα… καρτελάκια των εκπροσώπων των Σκοπίων στους διεθνείς οργανισμούς, κι ότι σε όλες τις άλλες περιπτώσεις θα χρησιμοποιείται το σκέτο «Μακεδονία»!

Στον ποδοσφαιρικό αγώνα, λοιπόν, που έδωσε η εθνική ομάδα των Σκοπιανών με τους Λετονούς την Πέμπτη 21 Μαρτίου, στο στάδιο «Φίλιππος ο Β’». για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, οι Σκοπιανοί εμφανίστηκαν με το όνομα «Μακεδονία»…

Και δεν πρόκειται για κάποια παραβίαση της Συμφωνίας των Πρεσπών, καθώς στο άρθρο 1, παράγραφος 3, εδάφιο ε, παραχωρείται στους Σκοπιανούς το δικαίωμα να χρησιμοποιούν τα κωδικά ονόματα MK και MKD (δηλαδή «Μακεδονία») σε όλες τις περιπτώσεις, δηλαδή και στις αθλητικές διοργανώσεις, εξαιρώντας μόνο τις πινακίδες κυκλοφορίας των αυτοκινήτων που θα πρέπει να μετατραπούν σε NM NMK δηλαδή (North Makedonia).

Προδότεεεεεεεεες!