Η μπίζνα της φορολογούμενης κλιματικής …απάτης αποδίδει κέρδη σε όσους την προωθούν επικοινωνιακά ποντάροντας πάντα στο συναίσθημα.


Η μπίζνα της φορολογούμενης κλιματικής …απάτης αποδίδει κέρδη σε όσους την προωθούν επικοινωνιακά ποντάροντας πάντα στο συναίσθημα.

Η μπίζνα της φορολογούμενης κλιματικής …απάτης αποδίδει κέρδη σε όσους την προωθούν επικοινωνιακά ποντάροντας πάντα στο συναίσθημα. Κυκλοφόρησε ευρέως βίντεο με θαλάσσιους ίππους … που «αυτοκτονούν» από ψηλό βράχο επειδή προφανώς οι περιβαλλοντικοί φόροι δεν είναι πολύ υψηλοί … Και τελικά αποκαλύπτεται ότι οι θαλάσσιοι ίπποι …

α) δεν έχουν καλή όραση και δεν μπορούν να υπολογίσουν το ύψος από το οποίο πέφτουν και

β) οι θαλάσσιοι ίπποι δεν βρέθηκαν ψηλά στον βράχο …γιατί έλιωσαν οι πάγοι από κάτω τους και δεν το κατάλαβαν…αλλά γιατί έτρεχαν να σωθούν από τις πολικές αρκούδες που τους κυνηγούσαν. Κι αυτός είναι ο λόγος που το συνεργείο που έκανε τις λήψεις αρνείται να δώσει την ακριβή τοποθεσία που συνέβη το περιστατικό.

>>>Η Dr Susan Crockford θεωρεί πως το συνεργείο του «Our Planet» εξαπάτησε τους τηλεθεατές σχετικά με τον θάνατο δεκάδων θαλάσσιων ίππων.

ία διαφορετική εκδοχή για τις εικόνες σοκ του ντοκιμαντέρ «Our Planet», με τους δεκάδες θαλάσσιους ίππους που είχαν τραυματιστεί θανάσιμα, πέφτοντας από μεγάλο ύψος, παρουσίασε στο προσωπικό της blog μία ζωολόγος.
Πρόκειται για την σκηνή που τα συγκεκριμένα θηλαστικά βρίσκονται στην άκρη ενός πολύ μεγάλου βράχου και εξαιτίας της χαμηλής όρασης που έχουν όταν είναι έξω από το νερό, δεν καταλαβαίνουν τον κίνδυνο που διατρέχουν και οδηγούνται σε φρικτό θάνατο.

Η Susan Crockford θεωρεί πως τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά, καθώς διαψεύδει αυτή την εκδοχή. Θεωρεί πως οι εικόνες αυτές είναι από το 2017, όταν υπήρξε περιστατικό με πολικές αρκούδες να κυνηγούν ουσιαστικά δεκάδες θαλάσσιους ίππους που για να σωθούν έπεσαν από τους βράχους, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν.<<<

Η μπίζνα της φορολογούμενης κλιματικής ...απάτης αποδίδει κέρδη σε όσους την προωθούν επικοινωνιακά ποντάροντας πάντα στο συναίσθημα.

Kαι όντως έχει καταγραφεί το περιστατικό από το 2017… Πάλι αποδόθηκε στην κλιματική αλλαγή αλλά ευτυχώς δεν μιλούν για αυτοκτονία των θαλάσσιων ίππων αλλά για απεγνωσμένη απόπειρα να σωθούν από 20 πολικές αρκούδες που τους κυνηγούσαν