Οι διάσημοι στα ψηφοδέλτια συλλέγουν ψήφους λόγω αναγνωρισιμότητας και μετά ψηφίζουν αποκλειστικά ότι τους διατάξουν σκοτεινά κέντρα αποφάσεων.


Οι διάσημοι στα ψηφοδέλτια συλλέγουν ψήφους λόγω αναγνωρισιμότητας και μετά ψηφίζουν αποκλειστικά ότι τους διατάξουν σκοτεινά κέντρα αποφάσεων.Οι διάσημοι στα ψηφοδέλτια συλλέγουν ψήφους λόγω αναγνωρισιμότητας και μετά ψηφίζουν αποκλειστικά ότι τους διατάξουν σκοτεινά κέντρα αποφάσεων.

Από την επιλογή των υποψηφίων που κάνουν τα κόμματα διαπιστώνεις ότι βουλευτές κι ευρωβουλευτές είναι καθαρά διακοσμητικά στοιχεία με αδιανόητα υψηλές αμοιβές.

Δεν απαιτείται τίποτα τελικά πέρα από την αναγνωρισιμότητα που κέρδισε κανείς περνώντας από συγκεκριμένα κρεβάτια για να κάνει καριέρα στην τηλεόραση.

Οι διάσημοι λειτουργούν ως κολλητικές εντομοπαγίδες. Συλλέγουν τις ψήφους λόγω αναγνωρισιμότητας και μετά ψηφίζουν αποκλειστικά ότι τους διατάξουν σκοτεινά κέντρα αποφάσεων.

Οι ψηφοφόροι νομιμοποιούν πολιτικές για τις οποίες δεν αποφασίζουν ούτε αυτοί … ούτε καν οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποί τους.

Και είναι τόσα πολλά κι εύκολα τα λεφτά που παίρνουν που δεν χρειάζεται να ενημερώσουν τον κοσμάκη για την εικονική δημοκρατία στην οποία συμμετέχουν ως δήθεν δικοί μας αντιπρόσωποι…

Ευτυχώς οι δικοί μας καλλιτέχνες είναι ιδεολόγοι, υπεράνω χρημάτων (και φόρων) οι οποίοι παρά τα το ότι φόρτωσαν τους δικούς τους φόρους στις πλάτες των φτωχών…θα ήθελαν να εξασφαλίσουν κι έναν μισθό ή μία σύνταξη από το Δημόσιο για την προσφορά τους στον λαό.

Αν μαζέψει πολλά κουκιά αλλά δεν τα καταφέρει … όλο και κάποια κομματική αργομισθία θα βρεθεί και γι’ αυτόν …