Οι εγχώριοι πράκτορες του Σιωνισμού κατασκευάζουν ήρωες απο το πουθενά την ώρα που δολοφονούν χιλιάδες!


Οι εγχώριοι πράκτορες του Σιωνισμού κατασκευάζουν ήρωες απο το πουθενά την ώρα που δολοφονούν χιλιάδες!

85000 παιδιά σκότωσε η Σαουδική Αραβία με τη βοήθεια ΗΠΑ,Αγγλίας, Γαλλίας και Ισραήλ…αλλά και της Ελλάδας.

Οι εγχώριοι πράκτορες του Σιωνισμού κατασκευάζουν ήρωες απο το πουθενά την ώρα που δολοφονούν χιλιάδες!323

Οι εγχώριοι πράκτορες του Σιωνισμού κατασκευάζουν ήρωες απο το πουθενά την ώρα που δολοφονούν χιλιάδες!444Άλλα 5.000.000 παιδιά κινδυνεύουν να πεθάνουν από την πείνα.

Οι εγχώριοι πράκτορες του Σιωνισμού κατασκευάζουν ήρωες απο το πουθενά την ώρα που δολοφονούν χιλιάδες!
Ούτε μισό δευτερόλεπτο από τη ζωή τους δεν αφιέρωσαν οι “πονόψυχοι” της Ελλάδας που προσπαθούν να κατασκευάσουν φρέσκους ήρωες από το πουθενά.

Ο Γρηγορόπουλος πέθανε από αδέσποτη σφαίρα ασήμαντου αστυνομικού. Άδικος θάνατος και άσκοπος αλλά όχι ηρωικός . Την άλλη μέρα οι “πονόψυχοι” δεν ζητούσαν λεπτομέρειες, δεν ζητούσαν απαντήσεις …ζητούσαν εκλογές. Τόσο γελοίοι… Κι έτσι ήρθε ο Στρος Καν…πέθαναν καμία 10.000 Έλληνες από τη μεγάλη μνημονιακή ληστεία…αλλά πουθενά οι “πονόψυχοι”.

Οι εγχώριοι πράκτορες του Σιωνισμού κατασκευάζουν ήρωες απο το πουθενά την ώρα που δολοφονούν χιλιάδες!22Ο Φύσσας έμπλεξε αυτοβούλως σε τσαμπουκά μ’ έναν άλλο τσαμπουκά που είχε και μαχαίρι και μαχαιρώθηκε. Συνέβη σε εκατοντάδες άλλους και για παρόμοιους λόγους.
Οι “πονόψυχοι” δεν ζητούσαν να σταματήσουν οι τσαμπουκάδες γενικά…αλλά να απαγορευτεί η Χρυσή Αυγή ώστε να γυρίσουν οι ψήφοι στη ΝΔ…να μην χρειάζεται τον Κουβέλη του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει κυβέρνηση.

Οι εγχώριοι πράκτορες του Σιωνισμού κατασκευάζουν ήρωες απο το πουθενά την ώρα που δολοφονούν χιλιάδες!Πολιτική εκμετάλλευση και πάλι ενός άσκοπου θανάτου.
Ο Κωστόπουλος πήγαινε με όποιον έβρισκε, “έπινε” ότι έβρισκε …και οι “πονόψυχοι” τον θρήνησαν μετά που πέθανε κι όχι όταν ζούσε και τους χρειαζόταν.

Τον χειροκροτούσαν που είχε πάρει τον “επαναστατικό” κατήφορο , τον οδήγησαν στον θάνατο κι είπαν να τον εκμεταλλευτούν και ως νεκρό …για να προωθήσουν την ατζέντα Soros…
Λες και οι “νοικοκυραίοι” προσπαθούσαν να τον εξουδετερώσουν επειδή ήταν gay κι όχι για να μην βγάλει κανένα όπλο κι όποιον πάρει ο χάρος.
Αν έτσι όπως ήταν φτιαγμένος … χαράκωνε κανένα παιδάκι παρουσιάστριας …ποιος θα τον θρηνούσε σήμερα άραγε ;Οι εγχώριοι πράκτορες του Σιωνισμού κατασκευάζουν ήρωες απο το πουθενά την ώρα που δολοφονούν χιλιάδες!444

Όλοι αυτοί οι “πονόψυχοι” που παίρνουν τους δρόμους για τους ΜΗ ήρωες… γιατί δεν έχουν τα μπαλάκια να πάνε έξω από τις Πρεσβείες της Σαουδικής Αραβίας , του Ισραήλ , της Αγγλίας και των ΗΠΑ να διαδηλώσουν για τα μωρά της Υεμένης;

Πόσες χιλιάδες μωρά αξίζει η ζωή του αυτοκτονικού Κωστόπουλου , του τσαμπουκά Φύσσα ή του άτυχου κι ασυνόδευτου στα Εξάρχεια δεκαπεντάχρονου Γρηγορόπουλου από το Ψυχικό;
Οι “πονόψυχοι” με τις υποτροφίες από τον Soros …δεν νοιάζονται για τις ζωές που χάθηκαν αλλά για το πώς θα εκμεταλλευτούν τους θανάτους για να τους μετατρέψουν σε ψήφους και κατόπιν σε μηνιαία δεκαχίλιαρα ως βουλευτές ή έστω ως βολεμένοι.

Γι’αυτό κι όλη αυτή η δακρύβρεχτη λογοτεχνία στο facebook και οι δραματικές ομιλίες στα Μνημόσυνα.
Όπως κι όλοι οι κλασικοί πολιτικάντηδες που εκμεταλλεύονται για ψηφοθηρία τους νεκρούς της κατοχής , της Μικρασιατικής Καταστροφής ή του Πολυτεχνείου για να παραστήσουν τους δίκαιους, τους δημοκράτες, τους πατριώτες , τους κυνηγημένους κλπ.

Εντελώς ξεδιάντροπα ως γνήσιοι χαφιέδες που είναι…δεν μνημονεύουν ποτέ τους νεκρούς που προκάλεσαν οι τοκογλύφοι μέσω των Άγγλων , των Γάλλων, των Ισραηλινών, του ISIS κλπ
Από τους εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς που άφησαν πίσω τους οι μισθοφόροι του Ισραήλ (βλέπε ISIS) …θρήνησαν σε παγκόσμια κλίμακα μόνο τους 2 ή 3 εβραίους νεκρούς του περιοδικού Charlie Hebdo…αν υπήρξαν κι αυτοί βέβαια.

Και σ’ αυτήν την περίπτωση έσπευσαν να το εκμεταλλευτούν πολιτικά οι Ισραηλινοί για να επιτεθούν στους μουσουλμάνους.
Τα πάντα γίνονται προπαγάνδα.

Τα νεκρά παιδιά της Υεμένης δεν βολεύουν ούτε τους αριστερούς των Rothschild που πούλησαν όπλα στους Σαουδάραβες , ούτε τους δεξιούς των Rothschild που παριστάνουν τους Χριστιανούς τουρκοφάγους .