Για να δαιμονοποιήσουν τον Εθνικοσοσιαλισμό παρουσιάζουν αποσπάσματα από εβραϊκής προπαγάνδας ταινία του 2003 ως αληθινά.


Για να δαιμονοποιήσουν τον Εθνικοσοσιαλισμό παρουσιάζουν αποσπάσματα από εβραϊκής προπαγάνδας ταινία του 2003 ως αληθινά.

Βλέπουμε κυρίως Μπατριώτες αντι-ρατσιστες να ρίχνουν λάσπη στον Εθνικοσοσιαλισμό χρησιμοποιώντας ως πηγή εβραϊκής προπαγάνδας ταινίες και παρουσιάζοντας τες ως αληθινά γεγονότα.

Είναι ό,τι πιο άθλιο να μην ερευνάς αυτό που σου πασάρουν και ακόμα πιο απαράδεκτο να είσαι αρνητικός με την μια διαφορετική άποψη, τόσο που να μη θες καν να ερευνήσεις μόνος σου να μελετήσεις και τις 2 πλευρές να ζυγίσεις τις καταστάσεις και έχοντας δική σου κρίση να μπορείς να βγάλεις ένα ανθρώπινο συμπέρασμα.

Δυστυχώς η μάζα των νεοελλήνων είναι μια μεγάλη πλέμπα δεν διαθέτουν δική τους κρίση ούτε καν λογική, έχουν πλέον ρομποτοποιημένη σκέψη δυστυχώς.

Η παρακάτω εικόνα που κυκλοφορεί στο facebook απο τους μπατριωτάρες είναι απόσπασμα ταινίες που γύρισαν οι “καλοί ” μας σωτήρες και σύμμαχοι  το 2003 παρακαλώ, μισό αιώνα μετά την ήττα της Εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας.

Για να δαιμονοποιήσουν τον Εθνικοσοσιαλισμό παρουσιάζουν αποσπάσματα από εβραϊκής προπαγάνδας ταινία του 2003 ως αληθινά.2

Περισσότερες πληροφορίες για την ταινια εδω: https://en.wikipedia.org/wiki/Babiy_Yar_(film)

Babiy Yar (also known as Babij Jar) is a 2003 film directed by Jeff Kanew and starring Michael Degen.

Michael Degen (born 31 January 1932) is a German-Israeli actor. He appeared in more than one hundred films since 1963.

ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ Ή ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ ΤΙ ΤΑΙΝΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ;; ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΩΣ ΚΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ;;;

Οι ίδιοι Μπατριώτες αναπαράγουν επίσης με υπερηφάνια μιά φράση που υποτίθεται είπε Τσόρτσιλ κατα της Γερμανίας.

Για να δαιμονοποιήσουν τον Εθνικοσοσιαλισμό παρουσιάζουν αποσπάσματα από εβραϊκής προπαγάνδας ταινία του 2003 ως αληθινά.33

Ω ναι του χασάπη και πολεμικού αλιγάτορα όπως τον βάφτισε ο Χίτλερ, Τσόρτσιλ.

Αυτός ο υπερασπιστής των τραπεζιτών των τοκογλύφων των μασόνων και φυσικά το καλύτερο φιλαράκι του Στάλιν.

Για να δαιμονοποιήσουν τον Εθνικοσοσιαλισμό παρουσιάζουν αποσπάσματα από εβραϊκής προπαγάνδας ταινία του 2003 ως αληθινά. Για να δαιμονοποιήσουν τον Εθνικοσοσιαλισμό παρουσιάζουν αποσπάσματα από εβραϊκής προπαγάνδας ταινία του 2003 ως αληθινά.2Μη ξεχνάτε οτι ενώθηκαν τα δύο πλοκάμια του συστήματος, ο κομμουνισμός και ο καπιταλισμός για να πολεμήσουν την μοναδική σωτήρια ιδεολογία αυτή που στηριζόταν στους νόμους της φύσης και απειλούσε πως θα απελευθέρωνε τον κόσμο απο τη δαγκάνα του χρέους.

Να θυμίσουμε ότι ο Χίτλερ ποινικοποίησε την τοκογλυφία πράγμα ασυγχώρητο για τους παγκοσμιοποιητές.

Για να δαιμονοποιήσουν τον Εθνικοσοσιαλισμό παρουσιάζουν αποσπάσματα από εβραϊκής προπαγάνδας ταινία του 2003 ως αληθινά.22

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ: “Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ”

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ!

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΩΣ… Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ!