ΕΝΩ ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΙΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ


ΕΝΩ ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΙΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ

ΕΝΩ ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΙΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙΕΝΩ ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΙΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ
Μερικά νούμερα για να αντιληφθούμε πόσο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ και ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ είναι η Νέα Τάξη του Σιωνισμού…
… την οποία προσκυνούν ευλαβικά όλοι οι «προοδευμένοι» Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί Πρόεδροι.
Όλοι τους «υπηρέτριες» της Διεθνούς Τοκογλυφικής Μαφίας και των αιμοσταγών δολοφόνων του Σιωνισμού.
Προσπαθήστε να συλλάβετε τα παρακάτω νούμερα που αναφέρονται σε ανθρώπους, σε οικογένειες, σε μωρά παιδιά:
2.580.000 Αφγανοί εγκατέλειψαν το Αφγανιστάν κατά τον «εκδημοκρατισμό» της χώρας.
ΕΝΩ ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΙΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ2.300.000 Σύριοι ήδη έχουν εγκαταλείψει τη Συρία ενώ την «απελευθερώνουν» ξένοι μισθοφόροι τρομοκράτες του Ισραήλ και το νούμερο αυτό θα ξεπεράσει σύντομα αυτό των Αφγανών μεταναστών.
6.500.000 Σύριοι έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους κι έχουν μεταναστεύσει εντός της Συρίας, για να σωθούν από τον εισαγόμενο «πολιτισμό» που χρηματοδοτεί ο Σιωνισμός.
100.000 οι νεκροί Σύριοι σύμφωνα με μία συντηρητική εκτίμηση…
…κι γι’ αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, όπως και όλα όσα διέπραξε ο σιωνισμός,
…ΔΕΝ θα κατηγορηθεί ΚΑΠΟΙΟΣ…
…ΔΕΝ θα πληρώσει ΚΑΠΟΙΟΣ…
και ΔΕΝ θα αποζημιωθεί ΚΑΠΟΙΟΣ.

Καταλάβατε κύριοι ευαισθητούληδες, πρακτορούληδες κι αριστερούληδες, που μας παριστάνετε τους «προστάτες» των μεταναστών, …στηρίζοντας παράλληλα, με όλη σας την δύναμη, τους δολοφόνους σιωνιστές που τους σφάζουν σαν αρνιά;ΕΝΩ ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΙΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ

Η «αριστερά» κι ο «αριστερός» Βενιζέλος, που ζητούν να παρέμβουν τα γεράκια το ΝΑΤΟ (!), για να «εκδημοκρατίσουν» τους λαούς, αφού πρώτα θα τους ισοπεδώσουν, θα τους σφάξουν και θα τους αφαιρέσουν ΟΛΟΝ τον πλούτο.

Και κάτι πολύ ενδιαφέρον.
Στην Συρία το 2012, κατά την επίσημη απογραφή του πληθυσμού, ζούσαν 22.500.000 άνθρωποι, εκ των οποίων μόλις 50 (!) ήταν εβραϊκού θρησκεύματος!
Ενδεικτικά το 2005 ζούσαν μόνον 80 άνθρωποι, εβραϊκής καταγωγής,ΕΝΩ ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΙΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙτο 2007 δεν ήταν παραπάνω από 60,ΕΝΩ ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΙΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙτον περασμένο Σεπτέμβριο έμειναν γύρω στους 50ΕΝΩ ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΙΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙκαι πλέον μιλούν μόνο για μόνο 22 εβραίους εναπομείναντες.
Κι όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ένας από αυτούς, ο Άσαντ τους προστατεύει και δεν έχει κανένα πρόβλημα με τους Εβραίους στο θρήσκευμα …αλλά μόνο με τους Ισραηλινούς,δηλαδή τους Σιωνιστές δολοφόνους.
Και φυσικά… η Κεντρική Τράπεζα της Συρίας είναι ΚΡΑΤΙΚΗ σε αντίθεση με τη δική μας Κεντρική Τράπεζα που είναι καθαρά ΙΔΙΩΤΙΚΗ από την ίδρυσή της.

Σίγμα