ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΣ ΚΕΡΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ


ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΣ ΚΕΡΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ

ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΣ ΚΕΡΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣΠΩΣ ΕΝΑΣ ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΣ ΚΕΡΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ

Πυρκαγιά στον διαμετακομιστικό σταθμό του μεγαλύτερου παραγωγού ζάχαρης στον πλανήτη, στην Βραζιλία. Όλως τυχαίως, πάλι στην Βραζιλία που ρημάζεται τον τελευταίο καιρό από επεισόδια, διαδηλώσεις σε ζωντανή μετάδοση από τα μεγαλύτερα δίκτυα.

Η αναστολή εργασιών για τους επόμενους 6 μήνες που θα παγώσει εξαγωγές 10 εκ. τόνων, αμέσως επιφέρει ζημιά της τάξης των 5 δις. Και όμως, αυτό στον ασύστολο καπιταλισμό της συμμορίας του Σόρος, είναι τίποτα.

Ο παγκόσμιος απατεώνας, εκτός από την ανταγωνιστική επιχείρηση που έφτιαξε πρόσφατα στην Βραζιλία (και θα πάρει όλο το χαρτί μετά την “πυρκαγιά”), έχτιζε θέσεις στην ζάχαρη (που είναι χρηματιστηριακό προϊόν) το τελευταίο εξάμηνο (bloomberg).

Τώρα που η τιμή της ζάχαρης θα εκτοξευθεί, ο Σόρος θα θησαυρίσει για ακόμα μία φορά και βέβαια θα πουλήσει στο Κατάρ μέρος της Βραζιλιάνικης “επένδυσης” ακόμα πιο ακριβά.

ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΣ ΚΕΡΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣΚαι υπάρχουν ακομα “αθώοι” που δεν καταλαβαίνουν ότι η Ελλάδα καταστράφηκε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Σόρος, CDS, “επενδυτές” από το Κατάρ. Φωτιά, καταστροφή, χώρα – μπανανία διοικούμενη από αχυρανθρώπους και μήντια βουτηγμένα στο βρώμικο χρήμα. Τι δεν κατάλαβες;

Η είδηση απο το reuters:

A fire ravaged Copersucar’s sugar terminal in Brazil on Friday, paralyzing operations of the world’s biggest sugar trader and putting 10 million tonnes of export capacity offline for six months or more.

http://uk.reuters.com/article/2013/10/18/uk-brazil-sugar-fire-idUKBRE99H0UX20131018

http://www.logiosermis.net/2013/10/blog-post_438.html#.UmjyziPRrIU

Πηγή: http://www.logiosermis.net/2013/10/blog-post_438.html#ixzz2idKShJzB