Έρευνα : Στο ΙΣΡΑΗΛ η αριστερά είναι νεκρή


Έρευνα : Στο ΙΣΡΑΗΛ η αριστερά είναι νεκρή

Έρευνα : Στο ΙΣΡΑΗΛ η αριστερά είναι νεκρήΜαντέψτε σε αυτήν την φωτογραφία ποιος από τους δύο ισραηλινούς είναι ο αριστερός

Διαβάζουμε σε άρθρο του Εβραίου Daniel Greenfield από τοFrontpage mag:

Έρευνα : Στο ΙΣΡΑΗΛ η αριστερά είναι νεκρή. Για να βγάλουμε νόημα από αυτή την παράξενη κατάσταση, ας δούμε τους αριθμούς από την έρευνα του Pew.

Εάν δεν είναι κάποιος Ισραηλινός ή θρησκευόμενος, οι διάφορες αναλύσεις δεν θα τον ενδιαφέρουν, αλλά η ουσία είναι ότι μόνο το8 τοις εκατό των Ισραηλινών Εβραίων προσδιορίζονται ως αριστεροί. Πάνω από το ένα τρίτο ταυτίζονται με την δεξιά.

Έρευνα : Στο ΙΣΡΑΗΛ η αριστερά είναι νεκρή
Ο προσδιορισμός «αριστερός» είναι ανύπαρκτος μεταξύ των Ορθοδόξων Ιουδαίων και των παραδοσιακών Ιουδαίων. Υπάρχει σε μικρό βαθμό, σε 14 τοις εκατό, μεταξύ των κοσμικών Ιουδαίων (hiloni). Και βρίσκονται σε δημογραφική μείωση λόγω των μικρών ποσοστών γεννήσεων.

Και ενώ η ισραηλινή αριστερά είναι άνευ σημασίας και θα έπρεπε να λογαριάζεται ως ένα εκλογικό αστείο, εξακολουθεί να ελέγχει τον ακαδημαϊκό κόσμο, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, την λαϊκή κουλτούρα, το δικαστικό σύστημα και κάποιες κορυφαίες θέσεις σε κάποιους θεσμούς, στην πράξη συνεχίζει να ηγεμονεύει στο Ισραήλ.

Έρευνα : Στο ΙΣΡΑΗΛ η αριστερά είναι νεκρή
και εδώ μαντέψτε ποιος από τους δύο είναι ο αριστερός

Το αριστερό βαθύ κράτος του Ισραήλ είναι καλά αντιδημοκρατικό. Αποτελείται από συνεχή αριστερά πραξικοπήματα εναντίον της δημοκρατίας.

Το άλλο πράγμα που κάνει η αριστερά είναι να προσπαθεί να καμουφλάρεται. Το κέντρο είναι ακόμα το μεγαλύτερο μέρος του εκλογικού σώματος. Έτσι, η αριστερά εφευρίσκει ψεύτικη κεντρώα πρόσοψη από ανθρώπους σαν τον Lapid και τον Kahlon που φαίνονται να είναι κεντρώοι τεχνοκράτες μεταρρυθμιστές, αν και δεν είναι.

ΚΟ /

Πηγή

http://grothia.gr/blog-post_14/