Νέα επίθεση των Σιωνιστών εναντίον του Πούτιν !!!


Νέα επίθεση των Σιωνιστών εναντίον του Πούτιν

Νέα επίθεση των Σιωνιστών εναντίον του Πούτιν

Νέα επίθεση των Σιωνιστών εναντίον του Πούτιν
Άσβεστο το μίσος των Σιωνιστών κατά του Ρώσου προέδρου.

Οπως έγινε γνωστό,ο Εβραικής καταγωγής ολιγάρχης της Ουκρανίας και παράνομος μή εκλεγμένος διοικητής του Dnepropetrovsk,IGOR Koloiskyom [δεύτερος απο αριστερά στην φώτο], μήνυσε τον Β.Πούτιν στο διεθνές δικαστήριο του ‘Αμστερνταμ,για την …εισβολή στην Κριμαία και γιατί έχασε τα διακαιώματα που είχε στο αεροδρόμιο του Belbek, όπου είχε επενδύσει.

Το μόνιμο διαιτητικό δικαστήριο στην Χάγη [ένα μασωνικο κατασκεύασμα το οποίο διώκει κατά συρροή Ορθοδόξους και στηρίζει με τις αποφάσεις του, όμοφυλόφιλους και μάρτυρες του γιουχωβά] δήλωσε πως θα εξατάσει την αίτηση.

Απλά να υπενθυμίσουμε πως ο IGOR Koloiskyom,καταζητείται απο τις Ρωσικές αρχές,για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας,διότι έχει δημιουργήσει, τις περισσότερες, παραστρατιωτικές ομάδες στην Ανατολική Ουκρανία,οι οποίες εκτελούν Ρωσικής καταγωγής πολίτες, ενώ ο ίδιος οργάνωσε και τα πρωτοπαλίκαρα του, εξετέλεσαν, την μεγάλη σφαγή στο μέγαρο των συνδικάτων στην Οδησσό τον Μάιο του 2014, με τους δεκάδες απανθρακωμένους πολίτες ρωσικής καταγωγής!!!

http://www.eleysis-ellinwn.gr/el/articles/nea_taxi_pragmaton/sionismos/nea-epithesi-ton-sioniston-enantion-tou-poutin-tpn-minusan-se-dikastirio-tis-ollandias.html