Το νέο κόλπο του Σιωνισμού λέγεται Panama Papers


Το νέο κόλπο του Σιωνισμού λέγεται Panama Papers

Μία καλοσχεδιασμένη επικοινωνιακή καταιγίδα που στοχεύει τους συνήθεις «κακούς» όπως ο Putin, ο Assad, ο Gaddafi , ο Mubarac και φυσικά δεν αφορά ΚΑΝΕΝΑΝ Ισραηλινό και κανέναν περιούσιο Τοκογλύφο από τους χιλιάδες που έχουν έδρα στην Αμερική και τη Νέα Υόρκη. Όλοι πεντακάθαροι. Σύμπτωση; Όχι, βέβαια! Αν το θέμα αφορούσε περιούσιους δεν θα το μαθαίναμε ποτέ αφού τα ΜΜΕ χρωστάνε την ύπαρξή τους ή ελέγχονται από Τράπεζες.

Ακόμα πιο πεντακάθαροι είναι φυσικά οι χρηματοδότες της διαχείρισης των Panama Papers. Την οργάνωση για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και της διαφθοράς που λέγεται OCCRP και που διαχειρίζεται τις «διαρροές» την χρηματοδοτούν οι πιο τίμιοι άνθρωποι του κόσμου …

1η η ΜΚΟ του George Soros (Open Society Foundation) και 2ο το ίδρυμα USAID που χρηματοδοτεί με λεφτά των Αμερικανών την OTPOR/CANVAS …που υλοποιεί τις ψεύτικες επαναστάσεις που σχεδιάζουν οι σιωνιστές τοκογλύφοι.
Η USAID φρόντιζε και για τον εξοπλισμό των αποκεφαλιστών που ανέλαβαν να σφάξουν και να διαλύσουν τους λαούς που δεν υποτάχθηκαν στους περιούσιους.
Μένει να δούμε ποια ΜΜΕ θα παίξουν πρόθυμα το παιχνίδι των οικονομικών δολοφόνων όπως o Soros … με την ελπίδα να αποδυναμώσουν την επιρροή όσων ηγετών θέλουν να ανατρέψουν οι σιωνιστές. Ως γνωστόν … οι πράκτορες που παριστάνουν τους «αυθόρμητους» αναρχικούς κι αντιφασίστες …σηκώνουν ΜΟΝΟ μία εθνική σημαία με περηφάνια και προστατευτικότητα …αυτή του Ισραήλ … που έχει εξειδικευθεί στην δολοφονία νηπίων.
Τις υπόλοιπες τις καίνε με κάθε ευκαιρία.

Το-νέο-κόλπο-του-Σιωνισμού-λέγεται-Panama-Papers Το-νέο-κόλπο-του-Σιωνισμού-λέγεται-Panama-Papers2 Το-νέο-κόλπο-του-Σιωνισμού-λέγεται-Panama-Papers3 Το-νέο-κόλπο-του-Σιωνισμού-λέγεται-Panama-Papers4 Το-νέο-κόλπο-του-Σιωνισμού-λέγεται-Panama-Papers5 Το-νέο-κόλπο-του-Σιωνισμού-λέγεται-Panama-Papers6 Το-νέο-κόλπο-του-Σιωνισμού-λέγεται-Panama-Papers7 Το-νέο-κόλπο-του-Σιωνισμού-λέγεται-Panama-Papers8 Το-νέο-κόλπο-του-Σιωνισμού-λέγεται-Panama-Papers9 Το-νέο-κόλπο-του-Σιωνισμού-λέγεται-Panama-Papers10 Το-νέο-κόλπο-του-Σιωνισμού-λέγεται-Panama-Papers11 Το-νέο-κόλπο-του-Σιωνισμού-λέγεται-Panama-Papers12 Το-νέο-κόλπο-του-Σιωνισμού-λέγεται-Panama-Papers13