Smiley face

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type


Smiley face

ΤΟ ISIS ΩΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ!!!


ΤΟ ISIS ΩΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ!!!

ΤΟ ISIS ΩΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ!!!

Την διάδοση των βίντεο προπαγάνδας με τους αποκεφαλισμούς αποκλειστικά Μουσουλμάνων και Χριστιανών κρατουμένων, από τους μισθοφόρους της ISIS, έχει αναλάβει, σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ αποκλειστικότητα, η ιστοσελίδα S.I.T.E., την οποία διαχειρίζεται μία Ισραηλινή, η Rita Katz, ειδική σε θέματα τρομοκρατίας, που …«όλως συμπτωματικώς»είναι και Σύμβουλος της Αμερικανικής Κυβερνήσεως.
ΤΟ ISIS ΩΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ!!!

Είναι πολύ πιο πιθανό αυτή η κυρία να οργάνωνε και να μετέφερε μηνύματα και χρήματα στους τρομοκράτες, παρά να δούλευε εναντίον τους. Και τα γεγονότα μαρτυρούν ακριβώς αυτό. Από την «επιτυχημένη» δράση της …«περιουσίας» Μάρα Χάρι οι τρομοκράτες όχι μόνο δεν αποδυναμώθηκαν, αλλά έγιναν ξαφνικά υπολογίσιμη στρατιωτική δύναμη χιλιάδων οπλοφόρων, που όμως …ουδέποτε απείλησε το Ισραήλ!!!
Είναι προφανές και το είδαμε και με ντοκουμέντα ότι οι σχέσεις Ισραήλ και ISIS είναι άριστες.
Ἡ ISIS εἶναι σύμμαχος τοῦ Ἰσραήλ!
Ἡ συνεργασία Ἰσραὴλ καὶ ISIS εἶναι γνωστὴ στὸν ΟΗΕ.
Ἡ ISIS προωθεῖται ἀπὸ τὸ Ἰσραήλ!

Smiley face

Smiley face

Smiley face

Άριστες φαίνεται να είναι και οι σχέσεις της Rita Katz με τους παραγωγούς χολιγουντιανών βίντεο προπαγάνδας καθώς της τα παρέχουν σε παγκόσμια αποκλειστικότητα και στη μέγιστη δυνατή ποιότητα εικόνας.
Μαθήματα σκηνοθεσίας, μοντάζ, φωτισμοῦ… ἀπὸ τὴν ISIS!

Η Rita Katz δούλευε και για την Αμερικανική Κυβέρνηση, γιατί ως γνωστόν, η κυβέρνηση και η εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ ελέγχεται από ΜΗ Αμερικανούς και υπηρετεί τα συμφέροντα του Ισραήλ, όσο υψηλό κι αν είναι το κόστος για τους Αμερικανούς φορολογούμενους.
Εχθές Δικαστής της Νέας Υόρκης έδωσε το ελεύθερο να γεμίσουν τα αστικά λεωφορεία και το Μετρό της Νέας Υόρκης με αντι-μουσουλμανική και σιωνιστική προπαγάνδα, στα πλαίσια της ελευθερίας του λόγου!
Θα δείχνουν φωτογραφίες του Χίτλερ να συνομιλεί με μουσουλμάνο ηγέτη, θα αναφέρουν εδάφια του Κορανίου που εχθρεύονται τους εβραίους κλπ.

Σημειώστε ότι το Ισραήλ …δεν έχει ρίξει ούτε μία σφαίρα εναντίον Τζιχαντιστών, αλλά τους έχει ρίξει …όπλα και αντιαρματικά με αλεξίπτωτο.
Αὐτὸς ὁ …«κατὰ λάθος» ἐξοπλισμὸς τῆς ISIS ἀπὸ τοὺς Δυτικούς, δὲν ἔχει τέλος!
Ὅλο …«κατὰ λάθος» ἐξοπλίζουν τὴν ISIS!!!

Ταυτίζει σκόπιμα την ISIS με τους Παλαιστίνιους που αποδεκατίζει κατά χιλιάδες κάθε χρόνο και ζητάει χρήματα (!) υπέρ του πολέμου εναντίον της ISIS, την ίδια στιγμή που συνεργάζεται με τους αποκεφαλιστές της ISIS και η ISIS ουδέποτε πείραξε Ισραηλινό.
Ὅλα τὰ βομβαρδίζει ἡ ISIS ἐκτὸς ἀπὸ τὸ …Ἰσραήλ!!!

Εμφανίζουν τους Παλαιστινίους που μάχονται για την γη και την ελευθερία τους ως μαχητές του Αλλάχ και τους ταυτίζουν με τους αιμοσταγείς πράκτορες της ISIS!

Και φυσικά δεν αναφέρουν τα στατιστικά των θυμάτων Παλαιστινίων και Ισραηλινών για να καταλάβει ο κόσμος ποιοι είναι οι θύτες και ποιοι το θύματα.
Για κάθε νεκρό Ισραηλινό πεθαίνουν 1000 Παλαιστίνιοι και κατά προτίμηση 300 παιδιά.

Τον περασμένο Αύγουστο οι 4 νεκροί Ισραηλινοί προκάλεσαν τον θάνατο μόνο …400 παιδιών.

Κι ενώ οι Ναζί δικάζονται ακόμα και σήμερα, μετά από 70 χρόνια, οι χασάπηδες τους Τελ Αβίβ υποχρεώνουν τις Ελληνικές Κυβερνήσεις να νομοθετούν κατά παραγγελία των δικών τους συμφερόντων.

Και σ’αυτή την γενοκτονία των Παλαιστινίων οι Ισραηλινοί θέλουν την υποστήριξη αλλά και την χρηματοδότηση των Αμερικανών.

Φανταστείτε να κάναμε εδώ στην Ελλάδα το ίδιο πράγμα, χρησιμοποιώντας τις αναφορές του Ταλμούδ για τους μη εβραίους και τις αναφορές της Βίβλου εναντίον των Ελλήνων.

Η ελευθερία του λόγου είναι ανέκδοτο…
Τελειώνει εκεί που ο Θεός επιλέγει την εκλεκτή φυλή να κυβερνήσει τον πλανήτη, να σώσει τα ζώα από τον κατακλυσμό κλπ κλπ …
Η …«ανώτερη» αυτή φυλή, που επινόησε τον όρο «ρατσισμός» και τον χρησιμοποιεί ως ασπίδα και προκάλυμμα για να κρύβει την επιτομή του δικού της ρατσισμού, εναντίον όλων των υπολοίπων και άφυλων ημών, είναι ελεύθερη να διαπραττει οποιοδήποτε έγκλημα,πάντα …ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ!!!

Σίγμα


Smiley face Smiley face Smiley face

Smiley face