Γιατί το Ισραήλ υποστηρίζει τους ισλαμιστές τρομοκράτες;


Γιατί το Ισραήλ υποστηρίζει τους ισλαμιστές τρομοκράτες;

Γιατί το Ισραήλ υποστηρίζει τους ισλαμιστές τρομοκράτες;giati-israil-ypostirizi-tous-islamistes-tromokrates

Όλοι γνωρίζουμε ότι από την αρχή της κρίσης στην Συρία το 2011, από τότε δηλαδή που ξεκίνησε ο συμμοριτοπόλεμος των τζιχαντιστών εναντίον της νόμιμης κυβέρνησης της Δαμασκού, το Ισραήλ υποστήριζε αυτούς τους κανίβαλους ισλαμιστές με κάθε τρόπο. Είτε μέσω της περίθαλψης των τραυματιών σε ισραηλινά νοσοκομεία, είτε με την προμήθεια πολεμοφοδίων, είτε με αεροπορικές επιδρομές εναντίον θέσεων των κυβερνητικών στρατευμάτων του Άσαντ.

Γιατί λοιπόν το Ισραήλ υποστηρίζει τους τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους; Οι λόγοι είναι οι ακόλουθοι:

Οι βάρβαρες πράξεις του Ισλαμικού Κράτους αποσπούν την κοινή γνώμη από τις σχεδόν πανομοιότυπες πράξεις του ισραηλινού κράτους εναντίον των Παλαιστινίων στα κατεχόμενα εδάφη. Τα ΜΜΕ δαιμονολογούν, πολύ σωστά αλλά ενίοτε πολύ αργά, τις βαρβαρότητες των ισλαμιστών και «ξεχνούν» να πράξουν το ίδιο για τις βαρβαρότητες των ιουδαίων. Έτσι το Ισραήλ αποφεύγει την διεθνή κατακραυγή για τις δικές του αιμοσταγείς πράξεις εναντίον του παλαιστινιακού λαού.

Το Ισραήλ υποστηρίζει τους τζιχαντιστές διότι συνδέει προπαγανδιστικά τις βάρβαρες τους ενέργειες με άλλες εθνικοαπελευθερωτικές μουσουλμανικές οργανώσεις της Μέσης Ανατολής, όπως της Χαμάς και της Χεζμπολάχ που μάχονται εναντίον των συμφερόντων του.

Το Ισραήλ επισήμως έχει δηλώσει ότι προτιμά να συνορεύει με τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους παρά με την Συρία του Άσαντ. Και αυτό διότι ο Άσαντ διευκόλυνε στο παρελθόν τους Ιρανούς να προμηθεύουν με όπλα την Χαμάς και την Χεζμπολάχ, δυο ορκισμένους εχθρούς του Ισραήλ. Επίσης το Τελ Αβίβ αντιλαμβάνεται ότι ο Άσαντ ουδέποτε θα παραιτηθεί από την διεκδίκηση των υψωμάτων του Γκολάν τα οποία κατέχει το Ισραήλ από τον πόλεμο του 1967.

Το Ισραήλ γνωρίζει πολύ καλά ότι οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους είναι μισθοφόροι της Δύσης, ελέγχονται καθ’ ολοκληρία από δυτικές κυβερνήσεις και συμμαχίες και ως εκ τούτου δεν αποτελούν κίνδυνο για τα συμφέροντα του

Το Ισλαμικό Κράτος επιχειρεί και λειτουργεί και θα το κάνει και στο μέλλον είτε στην Λιβύη είτε στην Ευρώπη, ως γεωπολιτικό εργαλείο του διεθνούς Σιωνισμού με πάτρωνες την Ουάσιγκτον, την Άγκυρα και το Ριάντ. Το Ισλαμικό Κράτος ενεργεί σε απόλυτη ταύτιση με το Ισραήλ με σκοπό τον κατακερματισμό και την διάλυση των γειτονικών κρατών αυτού. Ο στόχος ήταν και είναι η δημιουργία εθνοτικών και θρησκευτικών θυλάκων που θα αντικαταστήσουν τα κοσμικά υπάρχοντα κράτη του Ιράκ, της Συρίας, της Λιβύης, της Αιγύπτου (Yinon Plan) για να μπορεί το Ισραήλ να είναι κυρίαρχη δύναμη στην Μέση Ανατολή.

Το Ισραήλ υποστηρίζει τους τζιχαντιστές επειδή ανήκουν στο μουσουλμανικό δόγμα των σουνιτών-βαχαμπιστών. Οι σουνίτες-βαχαμπιστές δεν ενδιαφέρονται για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης από τον σιωνιστικό ζυγό. Οι βαχαμπιστές μεταξύ όλων των μουσουλμανικών αιρέσεων είναι η πλέον φιλική θρησκευτική ομάδα προς το Ισραήλ. Εξ άλλου αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι οι τζιχαντιστές τα περίπου 6 χρόνια του συμμοριτοπόλεμου στην Μέση Ανατολή ουδέποτε επιτέθηκαν στο Ισραήλ, αν και είχαν αυτή την δυνατότητα. Ο μεγαλύτερος εχθρός των βαχαμπιστών είναι οι σιίτες και όχι οι ιουδαίοι.

Το Ισλαμικό Κράτος είναι εργαλείο της Δύσης, είναι εργαλείο των Αμερικανο-νατο-σιωνιστών για αυτό και η υποστήριξη του από το Ισραήλ δεν πρέπει να μας ξενίζει

Γ. Λιναρδής

http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/giati-to-israhl-uposthrizei-tous-islamistes-tromokrates#ixzz46I4F6HZ9