Η κυβέρνηση Κερένσκι στην Τσαρική Ρωσία χρηματοδοτήθηκε από τον Rothschild


Η κυβέρνηση Κερένσκι στην Τσαρική Ρωσία χρηματοδοτήθηκε από τον Rothschild

Η κυβέρνηση Κερένσκι στην Τσαρική Ρωσία χρηματοδοτήθηκε από τον Rothschild

Μετά την Επανάσταση του Φεβρουαρίου στην Τσαρική Ρωσία το 1917 και την παραίτηση του Τσάρου Νικολάου Β’ σχηματίστηκε μία Προσωρινή Μεταβατική Κυβέρνηση με σκοπό να προωθήσει τις πολιτειακές αλλαγές …που ήθελαν να επιβάλλουν οι «αυθόρμητα» εξεγερμένοι Ρώσοι.

Η προσωρινή αυτή κυβέρνηση, υπό την ηγεσία του Σοσιαλιστή (ίσως περιούσιου) Κερένσκι , που προηγήθηκε αυτής των περιούσιων Μπολσεβίκων εξέδωσε και νόμισμα που είχε αποτυπωμένη επάνω τη σβάστικα.

H «επαναστατική» αυτή κυβέρνηση που χρηματοδοτήθηκε από τον περιούσιο Schiff, πράκτορα των Rothschild, έσπευσε να αλλάξει κάθε νόμο που περιόριζε τις ελευθερίες των Εβραίων της Ρωσίας. Ήταν δηλαδή μία κυβέρνηση ειδικού σκοπού που θα προετοίμαζε νομικά την προέλαση των σιωνιστών τοκογλύφων και την αρπαγή των Ρωσικού Πλούτου. Κι αυτή η φιλοεβραϊκή κυβέρνηση ..ήταν που τύπωσε τις σβάστικες στα νέα Ρωσικά χαρτονομίσματα.
Το πως έφτασε το ίδιο σύμβολο να χρησιμοποιηθεί από τον Χίτλερ και να απαγορευθεί η χρήση του σε πολλές χώρες-υποχείρια των τοκογλύφων … θα πρέπει να το ερευνήσουμε.
Για τη στάση της Προσωρινής Ρωσικής Κυβέρνησης του 1917 προς το Εβραϊκό Ζήτημα διαβάστε εδώ:

http://www.indiana.edu/~psource/PDF/Archive%20Articles/Spring2014/2014%20-%20Spring%20-%203%20-%20Levine%20Aaron.pdf

kyvernisi-kerenski-stin-tsariki-rosia-chrimatodotithike-apo-ton-rothschild0 kyvernisi-kerenski-stin-tsariki-rosia-chrimatodotithike-apo-ton-rothschild2 kyvernisi-kerenski-stin-tsariki-rosia-chrimatodotithike-apo-ton-rothschild4 kyvernisi-kerenski-stin-tsariki-rosia-chrimatodotithike-apo-ton-rothschild6 kyvernisi-kerenski-stin-tsariki-rosia-chrimatodotithike-apo-ton-rothschild8 kyvernisi-kerenski-stin-tsariki-rosia-chrimatodotithike-apo-ton-rothschild11 kyvernisi-kerenski-stin-tsariki-rosia-chrimatodotithike-apo-ton-rothschild22 kyvernisi-kerenski-stin-tsariki-rosia-chrimatodotithike-apo-ton-rothschild33