Εκτελείς όσους μποϊκοτάρουν το Ισραήλ;Επιβραβεύεσαι


Εκτελείς όσους μποϊκοτάρουν το Ισραήλ;Επιβραβεύεσαι

Εκτελείς όσους μποϊκοτάρουν το Ισραήλ;ΕπιβραβεύεσαιΕκτελείς όσους μποϊκοτάρουν το Ισραήλ;Επιβραβεύεσαι.

Τα παλικάρια της Μοσάντ χαίρουν ειδικής προστασίας. Ο Μπρέιβικ αφού εκτέλεσε εν ψυχρώ 77 νεαρούς Νορβηγούς που τόλμησαν να ζητήσουν το μποϊκοτάζ του Ισραήλ .. καταδικάστηκε με τη μικρότερη δυνατή ποινή και σιγά-σιγά τον μετατρέπουν σε θύμα …ώστε να επιταχύνουν την απελευθέρωσή του.
https://www.facebook.com/RTvids/videos/1200123139997937/
Εκτελείς όσους μποϊκοτάρουν το Ισραήλ;ΕπιβραβεύεσαιΚι επειδή είναι προστατευόμενος του Ισραήλ … τον προστατεύουν κι από τους συγκρατούμενούς του … που θα μπορούσαν να τον περιποιηθούν δεόντως. Αν δεν ήταν της Μοσάντ θα τον είχαν γεμίσει τρύπες πολύ πριν τον συλλάβουν με τη δική του θέληση και χωρίς να κινδυνεύσει καθόλου η ζωή του. Καθώς έφτανε η αστυνομία στις κατασκηνώσεις τον έβλεπαν να συνεχίζει να εκτελεί παιδιά 14 ετών και του έδωσαν όλο τον χρόνο που ήθελε για να ολοκληρώσει το συμβόλαιο θανάτου που ανέλαβε.
Καθόλου τυχαία το Ισραήλ , με αφορμή τις βόμβες στο Παρίσι και το Βέλγιο αντί να συλλυπηθεί για τα θύματα …απαίτησε από τους Ευρωπαίους πολιτικούς να σταματήσουν το κίνημα BDS που επίσης μποϊκοτάρει τα Ισραηλινά προϊόντα! Συνέδεσαν δηλαδή την δήθεν αυθόρμητη τρομοκρατία με το μποϊκοτάζ εναντίον του Ισραήλ …ακριβώς όπως και με την περίπτωση του Μπρέιβικ ώστε να καταλάβουν οι πολιτικοί τους πραγματικούς εντολείς των τρομοκρατών.
Αιματηρά και δίχως οίκτο τα μαθήματα συμμόρφωσης του σιωνισμού προς το πολιτικό σύστημα.

Εκτελείς όσους μποϊκοτάρουν το Ισραήλ;Επιβραβεύεσαι Εκτελείς όσους μποϊκοτάρουν το Ισραήλ;Επιβραβεύεσαι Εκτελείς όσους μποϊκοτάρουν το Ισραήλ;Επιβραβεύεσαι Εκτελείς όσους μποϊκοτάρουν το Ισραήλ;Επιβραβεύεσαι

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/155307#.VxossVQj8TVΕκτελείς όσους μποϊκοτάρουν το Ισραήλ;Επιβραβεύεσαι