Η Lepen ζητάει να σκοτώσουμε τον Ισλαμισμό, για Σιωνισμό κουβέντα!


Η Lepen ζητάει να σκοτώσουμε τον Ισλαμισμό, για Σιωνισμό κουβέντα!9Η Lepen ζητάει να σκοτώσουμε τον Ισλαμισμό, για Σιωνισμό κουβέντα!

Η Lepen ζητάει να σκοτώσουμε τον Ισλαμισμό, για Σιωνισμό κουβέντα!

H Lepen ζητάει να σκοτώσουμε τον Ισλαμισμό , κάνοντας ότι δεν ξέρει ότι οι Δυτικοί τον εξόπλισαν , τον εκπαίδευσαν και τον κατέστησαν επικίνδυνο για όλους …πλην του Ισραήλ. Για τον Σιωνισμό …κουβέντα… Ευλογημένη η γενοκτονία των Παλαιστινίων … (μελαμψοί μουσουλμάνοι κι αυτοί και κυρίως «τρομοκράτες»).

Να σκοτώσουμε ΕΜΕΙΣ τον Ισλαμισμό…την ίδια στιγμή που οι τοκογλύφοι τον χρησιμοποίησαν για να ξεφορτωθούν τον Καντάφι, τον Μουμπάρακ και τον Άσαντ που ήταν κοσμικοί μεν αλλά αντισιωνιστές δε .
Τον Ισλαμισμό που χτύπησε με τρομοκρατία ακόμα και τον Πούτν και τον Ερντογάν…τον παίζουν στα δάχτυλα οι Δυτικοί «πολιτισμένοι» εναντίον των εχθρών τους.

Η Lepen προβάλλεται μέσα από τη σελίδα Breitbart…η οποία επιδιώκει να καπελώσει το συνεχώς διογκούμενο κίνημα των συντηρητικών που αντιδρά στην συστημική προστασία των μαύρων, των gay , των μουσουλμάνων κλπ.
Ο ίδιος ο Breitbart … φυσικά είναι περιούσιος και δούλευε για την Soros-Huffington Post και τους Washington Tines … Επαναστάτης του Σιωνισμού από την κορυφή ως τα νύχια.
Ένας από τους πιο γνωστούς αρθρογράφους του Breitbart,έχει Ελληνικό επίθετο,…είναι ο Milo Yannopoulos που έχει 200.000 followers στο Twitter. Συμπτωματικά πάντα είναι κι αυτός περιούσιος …αλλά δηλώνει Καθολικός και Gay φορώντας 3 σταυρούς στο στήθος για να πείσει και τον πιο καχύποπτο !
Αλλά επειδή πρέπει να καπελώσουν συντηρητικό κοινό …δηλώνει Gay που έχει κουραστεί από την προπαγάνδα υπέρ των Gay σε σημείο που να σκέφτεται να γίνει πάλι staight.
Πριν από εμάς …για εμάς … το Σύστημα φροντίζει να τα βρούμε όλα έτοιμα κι όλα υπό πλήρη έλεγχο.
Είτε ριζοσπαστικοί, είτε συντηρητικοί, είτε άθεοι ,είτε θρησκευόμενοι … το σύστημα φροντίζει να βρίσκονται πάντα σε καλά ελεγχόμενες και πολυδιαφημισμένες οργανώσεις …ώστε οποιαδήποτε άλλη πρωτοβουλία να μην έχει καμία τύχη και να τελειώνει πριν καν ξεκινήσει.
Αυτός που ελέγχει την ενημέρωση…αποφασίζει τι θα είναι αναγνωρίσιμο και τι όχι. Και το τελευταίο βλακόμετρο του συστήματος λέγεται Pokemon Go.

Η Lepen ζητάει να σκοτώσουμε τον Ισλαμισμό, για Σιωνισμό κουβέντα!8Η Lepen ζητάει να σκοτώσουμε τον Ισλαμισμό, για Σιωνισμό κουβέντα!Η Lepen ζητάει να σκοτώσουμε τον Ισλαμισμό, για Σιωνισμό κουβέντα!6Η Lepen ζητάει να σκοτώσουμε τον Ισλαμισμό, για Σιωνισμό κουβέντα!5Η Lepen ζητάει να σκοτώσουμε τον Ισλαμισμό, για Σιωνισμό κουβέντα!4Η Lepen ζητάει να σκοτώσουμε τον Ισλαμισμό, για Σιωνισμό κουβέντα!3Η Lepen ζητάει να σκοτώσουμε τον Ισλαμισμό, για Σιωνισμό κουβέντα!2Η Lepen ζητάει να σκοτώσουμε τον Ισλαμισμό, για Σιωνισμό κουβέντα!1