Ο Σιωνιστής, «επαναστάτης», κομμουνιστής, μασόνος Μοσκοβισί


Ο Σιωνιστής, «επαναστάτης», κομμουνιστής, μασόνος Μοσκοβισί9Ο Σιωνιστής, «επαναστάτης», κομμουνιστής, μασόνος Μοσκοβισί

Ο Σιωνιστής, «επαναστάτης», κομμουνιστής, μασόνος Μοσκοβισί

Ατελείωτη και συνεχής η κομμουνιστική «επανάσταση» των τοκογλύφων… Διαβάστε για τον περιούσιο Μοσκοβισί που ήρθε πριν λίγες μέρες να ελέγξει την Ελληνική αποικία.

Διαβάζοντας το πρόσφατα εκδοθέν στην ελληνική γλώσσα βιβλίο «Για τους Λεγεωνάριους μου» τουΚορνήλιου Κοντρεάνου (Corneliu Zelea Codreanu – φώτο), στάθηκα στην σελίδα 38, όπου (ο Κοντρεάνου) λέει:
“Οι ηγέτες των Ρουμάνων κομουνιστών εργατών δεν ήταν ούτε Ρουμάνοι, ούτε εργάτες.
Στο Ιάσιο: Δρ. Ghelerter, Εβραίος. Gheler, Εβραίος. Spiegler, Εβραίος. Schreiber, Εβραίος. κλπ 

Ο Σιωνιστής, «επαναστάτης», κομμουνιστής, μασόνος Μοσκοβισί
Στο Βουκουρέστι: Ilie Moscovici, Εβραίος. Pauker, Εβραίος (εννοεί: Ana Pauker. Εβραία – φώτο) κλπ 
Αν η επανάσταση είχε πετύχει ο πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας που θα είχε διώξει τον μεγάλο Βασιλιά Φερδινάνδο θα ήταν ο Moscovici“.

Μοσκοβισί; 

Ο Σιωνιστής, «επαναστάτης», κομμουνιστής, μασόνος Μοσκοβισί2O Ilie Β. Moscovici (γνωστός ως Tovilie – φώτο) γεννήθηκε το 1885 και πέθανε το 1943, δημοσιογράφος, ήταν ένας από τους επιφανείς ηγέτες του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (PSDR) της Ρουμανίας.

Ο Σιωνιστής, «επαναστάτης», κομμουνιστής, μασόνος Μοσκοβισί4Στους συγγενείς του Moscovici περιλαμβάνονται ο κοινωνικός επιστήμονας από τη Γαλλία Serge Moscovici (φώτο) και ο γιος του, ο πολιτικός Pierre Moscovici.
Ο Pierre Moscovici (Πιερ Μοσκοβισί), γεννημένος το 1957, είναι ο Ευρωπαίος Επίτροπος για τις Οικονομικές και Χρηματοδοτικές Υποθέσεις, την Φορολογία και τα Τελωνεία. Διορίστηκε  από τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Jean-Claude Juncker.

Ο Σιωνιστής, «επαναστάτης», κομμουνιστής, μασόνος Μοσκοβισί7Προηγουμένως υπηρέτησε ως υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας την περίοδο 2012-2014 και ως Υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων μεταξύ των ετών 1997 και 2002.
Ο Μοσκοβισί υπήρξε μέλος του τροτσκιστικού Επαναστατικού Κομμουνιστικού Κόμματος. Το 1984 προσχώρησε στο γαλλικό Σοσιαλιστικό Κόμμα (PS).
Τον Μάρτιο του 2013, ο ηγέτης της γαλλικής αριστεράς Jean-Luc Mélenchon, επικρίθηκε για ένα σχόλιο που έκανε για τον τότε υπουργό Μοσκοβισί, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι “η σκέψη του είναι διεθνής οικονομική, και όχι γαλλική”. Θεωρώντας ότι υπονοεί την εβραϊκή καταγωγή του υπουργού, η φράση επικρίθηκε ως «αντισημιτική».
Ο εβραϊκής καταγωγής δημοσιογράφος Jean-Pierre Elkabbach, κατηγόρησε τον Mélenchon για“ενθάρρυνση απόψεων σχετικά με τον παγκόσμιο Εβραϊσμό”. Ο Mélenchon αρνήθηκε τις κατηγορίες.
Στο παρακάτω βίντεο ο Moscovici λέει: «Γιατί είμαι Εβραίος, Σιωνιστής και σοσιαλιστής».

Πληροφορίες αναφέρουν (εδώ, εδώ κι εδώ) ότι ο Μοκσοβισί είναι μασόνος. Ανήκει στην στοά της Μεγάλης Ανατολής της Γαλλίας (GODF). Στην GODF έχει μιλήσει και ο Ολάντ.

http://antizitro.blogspot.nl/2016/07/blog-post_90.html