Το σφυροδρέπανο αποδεκτό σύμβολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης!


Το σφυροδρέπανο αποδεκτό σύμβολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης!4Το σφυροδρέπανο αποδεκτό σύμβολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Το σφυροδρέπανο αποδεκτό σύμβολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης!
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Το γνωστό σύμβολο με την “EUSSR” που προβλήθηκε από ευρωσκεπτικιστές, θεωρήθηκε από πολλούς “υπερβολικό”, παρόλο που η Ευρωπαϊκή Ένωση σαφώς, εξελίσσεται σε έναολοκληρωτικό υπερκράτος, αν και με περισσότερη έμφαση στοβελούδινο γάντι από τη σιδερένια γροθιά. Όμως φαινόταν απίθανο ότι η ΕΕ θα υιοθετούσε ποτέ ανοιχτά το κομμουνιστικό σύμβολο ως δικό της!

Κι όμως έγινε και αυτό.

Όπως επισημαίνει ο Daniel Hannan, στην Telegraph η ΕΕ πρόσθεσε το αγαπημένο σφυροδρέπανο στην κορυφή τουmulticulti αστεριού της…

Παρακάτω είναι η εορταστική αφίσα και απόσπασμα από το άρθρο του Hannan:

Το σφυροδρέπανο αποδεκτό σύμβολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης!Εδώ και τρεις γενιές, το σήμα του σοβιετικού καθεστώτος σήμαινε φτώχεια, σκλαβιά, βασανιστήρια και θάνατο. Με αυτό άνοιγαν και έκλειναν οι ταινίες προπαγάνδας που έκρυβαν τα λιμούς. Ήταν το σύμβολο στα δικαστήρια των ανθρώπων, όπου τα θύματα των εκκαθαρίσεων και των στημένων δικών καταδικάζονταν. Κυμάτιζε πάνω από τα στρατόπεδα αναμόρφωσης και των γκουλάγκ. Για εκατοντάδες εκατομμύρια Ευρωπαίους, ήταν ένα σύμβολο ξένης κατοχής.

Ωστόσο, να μια αφίσα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, που διαφημίζει την ηθική κώφωση του συντάκτη της (εκτός να πρόκειται για νοσταλγία).

Προφανώς, οι Ηρακλειδείς των Βρυξελλών βρίσκουν το κυρίαρχο σύμβολο του σοβιετικού κομμουνισμού αποδεκτό, και ενδεχομένως ακόμη και να το εκτιμούν ιδιαιτέρως. Δεν τους θυμίζει τη βίαιη κατασταλτική ιδεολογία που άφησε πάνω από εκατό εκατομμύρια πτώματα στο πέρασμά της. Ή, αν τους τη θυμίζει, δεν ενοχλούνται από τέτοιες κοινοτοπίες..

Εάν κοιτάξουμε την αφίσα θα διαπιστώσουμε ότι καταρχάς, ο άνθρωπος που σχεδίασε το αστέρι, φαίνεται ότι θεωρεί το σφυροδρέπανο ένα θρησκευτικό σύμβολο! Γιατί όλα τα υπόλοιπα σύμβολα είναι σύμβολα θρησκειών. Κάτι που πολλοί φωνάζουν εδώ και χρόνια, αλλά είναι βλέπετε, «ακροδεξιοί».

Το σφυροδρέπανο αποδεκτό σύμβολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης!2Τα άλλα σύμβολα θυμίζουν τα πανταχού παρόντα αυτοκόλλητα της χρηματοδοτούμενης από τον Σόρος «διαθρησκευτικής κίνησης»“COEXIST” (“συνύπαρξη”), αλλά με μερικές επιπλέον θρησκείες να ρίχνονται στο μίγμα. Το σύμβολο με το χέρι είναι ένα σύμβολο του Ζαϊνισμού, για παράδειγμα. Ο μικρός τροχός είναι του Βουδισμού και το yin-yang είναι του Ταοϊσμού.

Παραδόξως, φαίνεται να υπάρχουν δύο σύμβολα για τον Ινδουισμό και κανένας για τον Σιχισμό. Το σύμβολο Om είναι γνωστό στους περισσότερους ανθρώπους, αλλά η Trishula, που μοιάζει με τρίαινα, είναι λιγότερη γνωστή. Ίσως ο σχεδιαστής – οπαδός του θρησκευτικού συγκρητισμού – μπέρδεψε το Trishula με το γνωστό σύμβολο των Σιχ με τα σταυρωμένα τα ξίφη γύρω από ένα δίκοπο μαχαίρι.

Και τέλος, υπάρχει και ένα άδειο αστέρι. Να αντιπροωπεύει πάλι τον κομμουνισμό; Ή τον μαοϊσμό; Ή μήπως τον παγανισμό; (Αν καθ έπρεπε να υπήρχε η πεντάλφα).

Σε κάθε περίπτωση, όλες αυτές οι υπέροχες θρησκείες πρόκειται να συνυπάρχουν εκστατικά σε μια τέλεια, ολοκαίνουργια κοινωνία, την Europe4All (Ευρώπη για όλους):

One Star to rule them all,

    One Star to find them,

    One Star to bring them all,

    And in the darkness bind them.

    Ένα αστέρι για να τους διοικήσει όλους,

    Ένα αστέρι για να τους βρει,

    Ένα αστέρι για να τους φέρει όλους,

    Και μέσα στο σκοτάδι να τους δεσμεύει.

(Κατά το “One Ring to rule them all, One Ring to find them, / One Ring to bring them all and in the darkness bind them / In the Land of Mordor where the Shadows lie”, από τον Άρχοντα των Δακτυλιδιών του J. R. R. Tolkien).