Ο Σόρος επεχείρησε να εξαγοράσει ιεράρχες – 650.000 ευρώ σε θρησκευτικές οργανώσεις για να… μιλήσουν στον Πάπα


Ο Σόρος επεχείρησε να εξαγοράσει ιεράρχες – 650.000 ευρώ σε θρησκευτικές οργανώσεις για να... μιλήσουν στον ΠάπαΟ Σόρος επεχείρησε να εξαγοράσει ιεράρχες – 650.000 ευρώ σε θρησκευτικές οργανώσεις για να… μιλήσουν στον Πάπα

Ο Σόρος επεχείρησε να εξαγοράσει ιεράρχες – 650.000 ευρώ σε θρησκευτικές οργανώσεις για να… μιλήσουν στον Πάπα

Όπως αποκαλύπτουν οι Washington Times, ΕΔΩ και ΕΔΩ σύμφωνα με τα απόρρητα έγγραφα του Open Society Foundation, τα οποία διέρρευσαν στο διαδίκτυο, ο Σόρος επεχείρησε την αγορά ιεραρχών και θρησκευτικών οργανώσεων, προκειμένου να ασκήσουν επιρροή στο προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.

Σύμφωνα με τα έγγραφα, λοιπόν, οι οργανώσεις PICO and Faith in Public Life (FPL) πήραν 650.000€ πριν την επίσκεψη του Πάπα στις ΗΠΑ. Όπως αναφέρουν τα έγγραφα ο σκοπός ήταν η ενημέρωση του Πάπα περί οικονομικών θεμάτων και θεμάτων «φυλετικής δικαιοσύνης».

Στα έγγραφα που περιγράφουν την έκβαση της επισκέψεως αναφέρεται ότι οι δύο αποδέκτες των χρηματοδοτήσεων του Πάπα είχαν την ευκαιρία «να εστιάσουν στους μετανάστες, τους πρόσφυγες και τα δικαιώματά τους».

Το ακόμα πιο αισχρό είναι ότι γίνεται αναφορά στην «αγορά» επισκόπων και χρόνου στα δίκτυα, προκειμένου να ακουστούν οι απόψεις του γνωστού σιωνιστή πλουτοκράτη από χείλη που – φαινομενικά μόνο – ανήκουν στην Εκκλησία.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα αυτά έγιναν τουλάχιστον έξι μήνες πριν την επίσκεψη του Πάπα στη Λέσβο και συνεπώς μπορούμε ευκόλως να συμπεράνουμε ότι η χρηματοδότηση του Σόρος είχε… αποτέλεσμα. Μέχρι και τον άθεο πρωθυπουργό της Ελλάδας συνάντησε ο Πάπας Φραγκίσκος.

Ο Σόρος επεχείρησε να εξαγοράσει ιεράρχες – 650.000 ευρώ σε θρησκευτικές οργανώσεις για να... μιλήσουν στον Πάπα 2Με φόντο την ουσιαστική συναίνεση Ιερώνυμου στις ασεβείς πράξεις και νομοθετήματα (βλέπε «σύμφωνο συμβίωσης», συνεχείς δηλώσεις για κατάργηση της πρωινής προσευχής, κατάργηση των Θρησκευτικών κ.α.), στα οποία προβαίνουν οι «αξιόπιστοι σύμμαχοι» του Σόρος, μήπως θα έπρεπε να υποθέσουμε ότι υπάρχουν αντίστοιχα έγγραφα που απλώς δεν έχουν δει ακόμα το φως της δημοσιότητας;

http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apokalupsh-o-soros-epecheirhse-na-ejagorasei-ierarches-650.000-eurw-se-thrh#ixzz4JfAlirMK