Τσίπρας – Μητσοτάκης: Οι άνθρωποι της Κλίντον και του αμερικανοσιωνισμού


Τσίπρας - Μητσοτάκης: Οι άνθρωποι της Κλίντον και του αμερικανοσιωνισμούΤσίπρας – Μητσοτάκης: Οι άνθρωποι της Κλίντον και του αμερικανοσιωνισμού

Τσίπρας – Μητσοτάκης: Οι άνθρωποι της Κλίντον και του αμερικανοσιωνισμού
http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tsipras-mhtsotakhs-oi-anthrwpoi-ths-klinton-kai-tou-amerikanosiwnismou#ixzz4JwtEzi2p

Οι αμερικανικές προεδρικές εκλογές πλησιάζουν και ήδη τα κόμματα του κατεστημένου έχουν ανοίξει τα «χαρτιά»  τους και έχουν αποδώσει τα του «καίσαρος των καίσιρι».
Όπως, λοιπόν, πληροφορούμεθα από ρεπορτάζ της εφημερίδας “Παραπολιτικά” τόσο η Νέα Δημοκρατία, όσο και ο Σύριζα στηρίζουν την πολεμοχαρή, αιμοδιψή και παθολογικά ψεύτρα Χίλαρι Κλίντον για την προεδρεία των ΗΠΑ.

Όσον αφορά τον Σύριζα αυτό ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο, αφού τα αριστερά και κεντροαριστερά κόμματα της χώρας αισθάνονται εγγύτερα στους «Δημοκρατικούς». Ακόμα περισσότερο αυτή η συνεργασία και φιλία εντάθηκε με την επίσκεψη Τσίπρα στο Ίδρυμα Κλίντον, όπου ο πρόεδρος του Σύριζα αφού έκανε τα αμερικανάκια να ξεκαρδιστούν με την… ευρυμάθεια και… γλωσσομάθειά του έκανε και τις απαραίτητες υπόγειες επαφές.

Όσον αφορά τη Νέα Δημοκρατία, που παραδοσιακά υποστηρίζει τους «Ρεπουμπλικάνους», και αυτή στηρίζει την Χίλαρι. Όπως χαρακτηριστικά τονίζουν από το Μοσχάτο (αν και η ψυχή της ΝΔ παραμένει στη… Συγγρού) ο Κυριάκος δεν είναι δεξιός, αλλά κεντρώος και δεν θα μπορούσε ποτέ να ταυτιστεί με τον Τράμπ, τον οποίο χαρακτηρίζει «ξενοφοβικό», ως γνήσια αριστεράτζα που είναι ο Κυριάκος.

Βεβαίως και τα δύο κόμματα δεν κάνουν ανοιχτή την στήριξή τους στην Κλίντον. Ακόμα και τα email της Χίλαρι με την Ντόρα που διέρρευσαν προκάλεσαν ταραχή στους κόλπους της ψευτοδεξιάς. Αυτό συμβαίνει γιατί αργότερα δεν θα έχουν να εξηγούν μονάχα τη δική τους ανθελληνική πολιτική. Θα έχουν να εξηγούν και την πολιτική της Χίλαρι που θα παραμείνει μισελληνική, στα πλαίσια πάντα των συμφερόντων του αμερικανοσιωνισμού.