Διαταγή Σόρος προς πολιτικάντηδες: Τελειώνετε με τους Εθνικιστές – Πάρτε όλους τους «πρόσφυγες»!


Διαταγή Σόρος προς πολιτικάντηδες: Τελειώνετε με τους Εθνικιστές - Πάρτε όλους τους «πρόσφυγες»!Διαταγή Σόρος προς πολιτικάντηδες: Τελειώνετε με τους Εθνικιστές – Πάρτε όλους τους «πρόσφυγες»!

Διαταγή Σόρος προς πολιτικάντηδες: Τελειώνετε με τους Εθνικιστές – Πάρτε όλους τους «πρόσφυγες»!

Βαρυσήμαντο, εν είδει διαταγής, άρθρο δημοσίευσε στο Project Syndicate ο γνωστός σιωνιστής πλουτοκράτης Τζόρτζ Σόρος.
Για να λάβει γνώση και η ελλαδική πολιτική ηγεσία το άρθρο αυτό αναδημοσιεύτηκε από την εφημερίδα «Τα Νέα», συνεπώς δεν μπορούν να πουν οι πολιτικάντηδες ότι «δεν το είδαν».

Οι βασικές γραμμές του άρθρου – διαταγής του σιωνιστή Σόρος είναι οι εξής δύο:
α) Αντιμετωπίστε με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο την επέλαση των Εθνικιστών
β) Πάρτε όλους τους «πρόσφυγες» σε ευρωπαϊκό έδαφος, αδιαφορώντας για τις συνέπειες, τα τρομοκρατικά χτυπήματα, την εσωτερική αναταραχή και την τρομοκρατία.

Τίτλος του άρθρου είναι «Να σώσουμε τους πρόσφυγες για να σώσουμε την Ευρώπη» και εκεί ο Σόρος αναλύει το σχέδιό του για την εισδοχή και υποδοχή εκατοντάδων χιλιάδων (αν όχι εκατομμυρίων) «προσφύγων» στο Ευρωπαϊκό έδαφος.

Ο σκοπός που υποβόσκει αυτού του σχεδίου δεν είναι κρυφός, αλλά τον ομολογεί ευθαρσώς: «Δεδομένης της γήρανσης των πληθυσμών στην Ευρώπη, τα οφέλη που φέρει η μετανάστευση υπερτερούν κατά πολύ του κόστους ενσωμάτωσης των μεταναστών».

Ευθαρσώς ομολογεί ο Σόρος την προσήλωσή του στο σχέδιο Coudenhove Kalergi για αντικατάσταση των Ευρωπαίων με μία «ευρωασιατική-νεγροϊδής φυλή του μέλλοντος, όμοια στην εμφάνιση της με τους αρχαίους Αιγύπτιους», η οποία θα διοικείται από τον «λαό που δραπέτευσε από το Γκέττο-φυλακή και εξελίχθηκε σε μία πνευματική αριστοκρατία της Ευρώπης».

Πριν, όμως, από αυτά προέχει η εξαφάνιση των Εθνικιστών. Επί αυτού γράφει ο Σόρος στην… ημερήσια διαταγή:

«Η προσφυγική κρίση και η συμφορά του BRexit που παρήγαγε έχουν ενισχύσει ξενοφοβικά, εθνικιστικά κινήματα που θα επιδιώξουν να κερδίσουν μια σειρά από επερχόμενες εκλογές – περιλαμβανομένων των εθνικών εκλογών στη Γαλλία, την Ολλανδία και τη Γερμανία το 2017, ενός δημοψηφίσματος για την προσφυγική πολιτική της ΕΕ στην Ουγγαρία στις 2 Οκτωβρίου και μια επανάληψη των αυστριακών προεδρικών εκλογών στο τέλος Νοεμβρίου ή στις αρχές Δεκεμβρίου.

Αντί να ενωθούν ώστε να αντισταθούν στην απειλή αυτή, τα ευρωπαϊκά μέλη – κράτη εμφανίζονται όλο και πιο απρόθυμα να συνεργαστούν

Αυτή είναι η ημερήσια διαταγή του «αφεντικού» προς τους πολιτικάντηδες. Εμείς από την πλευρά μας να δηλώσουμε τιμώμενοι για την πολεμική, να καταδείξουμε τους σκοτεινούς σκοπούς του διεθνούς σιωνισμού και να δηλώσουμε ότι ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!
http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diatagh-soros-pros-eurwpaious-politikanthdes-teleiwnete-me-tous-ethnikistes#ixzz4K9QEvrMY”>Κώστας Αλεξανδράκης