Υποψήφιοι για νόμπελ ειρήνης οι αποκεφαλιστές της ΜΚΟ «Λευκά Κράνη» του Σώρος


Υποψήφιοι για νόμπελ ειρήνης οι αποκεφαλιστές της ΜΚΟ «Λευκά Κράνη» του Σώρος

Υποψήφιοι για νόμπελ ειρήνης οι αποκεφαλιστές της ΜΚΟ «Λευκά Κράνη» του Σώρος

Τα «Λευκά Κράνη» έχουν γίνει διάσημα -κυρίως μέσω διαδικτύου- και έχουν προταθεί και για Νόμπελ Ειρήνης επειδή πρωταγωνιστούν στις διασώσεις μέσα στις εμπόλεμες πόλεις της Συρίας.

Με μια διαφορά: Τα «Λευκά Κράνη» δεν διασώζουν παντού στη Συρία αλλά μόνο στις πόλεις και συνοικίες που είναι υπό τον έλεγχο της Αλ Κάιντα και του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA).
Είναι, δηλαδή, οι διασώστες της Αλ Κάιντα, πράγμα που δεν είναι κρυφό ούτε στη Συρία ούτε σε όσους ασχολούνται με τον συριακό πόλεμο.

Μια καλά στημένη προπαγάνδα που βομβαρδίζει το Twitter με δεκάδες φωτογραφίες μικρών παιδιών στις αγκαλιές των διασωστών από τα «Λευκά Κράνη», τους έχει κάνει να μοιάζουν ήρωες στα μάτια δυτικών. Των ίδιων δυτικών που δεν έχουν ιδέα για το τι πραγματικά συμβαίνει στη Συρία και απλά… «χαζεύουν» φωτογραφίες με νεκρά παιδιά για να εκτονώνουν τη «συμπάθειά» τους.

Ο Σαουδάραβας ιμάμης Αμπντάλα Μουχάμαντ Αλ Μουχαϊσίνι, μέλος της Αλ Κάιντα στη Συρία και εκπρόσωπος του θρησκευτικού δικαστηρίου της Σαρία των «επαναστατών», σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφέρεται στους Σύρους διασώστες «Λευκά Κράνη» ως μουτζαχεντίν, δηλαδή τους παραδέχεται ως..τζιχαντιστές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η «φιλανθρωπική» οργάνωση, «ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ»του SOROS είναι ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ!
Τα ΜΜΕ θρηνούν τους νεκρούς αποκεφαλιστές της οργάνωσης «ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ»

Υποψήφιοι για νόμπελ ειρήνης οι αποκεφαλιστές της ΜΚΟ «Λευκά Κράνη» του ΣώροςΥποψήφιοι για νόμπελ ειρήνης οι αποκεφαλιστές της ΜΚΟ «Λευκά Κράνη» του ΣώροςΗ ΕΕ στέλνει τα λεφτά μας στους αποκεφαλιστές στο Χαλέπι! Αυτοί ειναι η ανθρωπιστική βοήθεια!5Η ΕΕ στέλνει τα λεφτά μας στους αποκεφαλιστές στο Χαλέπι! Αυτοί ειναι η ανθρωπιστική βοήθεια!8Η ΕΕ στέλνει τα λεφτά μας στους αποκεφαλιστές στο Χαλέπι! Αυτοί ειναι η ανθρωπιστική βοήθεια!7Η ΕΕ στέλνει τα λεφτά μας στους αποκεφαλιστές στο Χαλέπι! Αυτοί ειναι η ανθρωπιστική βοήθεια!9Η ΕΕ στέλνει τα λεφτά μας στους αποκεφαλιστές στο Χαλέπι! Αυτοί ειναι η ανθρωπιστική βοήθεια!10Η ΕΕ στέλνει τα λεφτά μας στους αποκεφαλιστές στο Χαλέπι! Αυτοί ειναι η ανθρωπιστική βοήθεια!11Η ΕΕ στέλνει τα λεφτά μας στους αποκεφαλιστές στο Χαλέπι! Αυτοί ειναι η ανθρωπιστική βοήθεια!12Η ΕΕ στέλνει τα λεφτά μας στους αποκεφαλιστές στο Χαλέπι! Αυτοί ειναι η ανθρωπιστική βοήθεια!13Η ΕΕ στέλνει τα λεφτά μας στους αποκεφαλιστές στο Χαλέπι! Αυτοί ειναι η ανθρωπιστική βοήθεια!14Η ΕΕ στέλνει τα λεφτά μας στους αποκεφαλιστές στο Χαλέπι! Αυτοί ειναι η ανθρωπιστική βοήθεια!15Η ΕΕ στέλνει τα λεφτά μας στους αποκεφαλιστές στο Χαλέπι! Αυτοί ειναι η ανθρωπιστική βοήθεια!17

ΒΙΝΤΕΟ

΄