Το BBC έχει Διευθυντή τον γαμπρό των Rothschild που λέγεται Marcus Agius


Το BBC έχει Διευθυντή τον γαμπρό των Rothschild που λέγεται Marcus Agius6Το BBC έχει Διευθυντή τον γαμπρό των Rothschild που λέγεται Marcus Agius.
Ένας αρχιμαφιόζος Τραπεζίτης που κατάφερε να γλιτώσει από το σκάνδαλο τρισεκατομμυρίων που αφορούσε τα διατραπεζικά επιτόκια Libor… τα οποία χειραγωγούσαν με την παρέα του κατακλέβοντας εκατομμύρια δανειολήπτες. Ας δούμε τι μας αναφέρει το «έγκριτο» BBC που είναι φυσικά φίλα προσκείμενο προς τους αιμοβόρους Rothschild … που όμως ο Marx «δεν» γνώριζε καν ότι υπήρχαν, ότι χρηματοδοτούσαν όλες τις αυτοκρατορίες κι ήλεγχαν μέσω των δανείων όλες τις αντίστοιχες «κυβερνήσεις» …όπως συμβαίνει και με τη δική μας χώρα που χορεύει τσάμικο στο ρυθμό των τοκογλύφων.
«Η Δυναστεία έχει σώσει από χρεοκοπία την Αγγλική Κυβέρνηση πάνω από μία φορά» ….αλλά αυτό το ήξερε όλος ο κόσμος που έτριζε στο άκουσμα της χρεοκοπίας…αλλά ο Marx δεν άκουσε ποτέ τίποτα. Κι ας ήταν ξάδερφος του ιδιοκτήτη της αυτοκρατορίας της εταιρίας ηλεκτρικών Philips.

«Οι Rothschild επηρέαζαν την Εθνική Οικονομία και την Πολιτική σε πολλά Ευρωπαϊκά Κράτη» . Ο Μarx ήταν χαμένος στην ταξική πάλη … μαζί με τον Δισεκατομμυριούχο θείο του.

«Το 1875 , ο Lionel Rothschild, ο πρώτος εβραίος που θα έμπαινε στο Βρετανικό Κοινοβούλιο, με μόλις μερικές ώρες προειδοποίηση κατάφερε και βρήκε από το πουθενά ….4 εκατομμύρια Λίρες …χρήματα που επέτρεψαν στην Βρετανική Κυβέρνηση, να αυξήσει τη συμμετοχή της και να αναλάβει τον έλεγχο της Διώρυγας του Σουέζ.»
Τέτοιες ειδήσεις δεν αφορούσαν φιλόσοφους όπως ο Marx.

«Η φήμη για την τεράστια ισχύ της οικογένειας την κατέστησε στόχο από τους Ναζί οι οποίοι κατέσχεσαν την περιουσία των Rothschild …λίγο ΠΡΙΝ τον πόλεμο.»
Μέχρι τότε ο Χίτλερ κοσμούσε ακόμα και τα εξώφυλλα του περιοδικού Time ως « Ο άντρας της χρονιάς του 1938». Μετά ξεκίνησε ο πόλεμος…όπως ξεκινάει παντού πόλεμος όπου θίγονται τα συμφέροντα των επικυρίαρχων Rothschild.

«Μέλη της Οικογένειας καταστράφηκαν οικονομικά από τους Ναζί οι οποία κατέστρεψαν τα ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ τους και τις επενδύσεις τους.»
Είναι λόγος αυτός να τους γνωρίζει ο Marx; Ποια σχέση μπορεί να είχαν οι Rothschild …που ήλεγχαν ολόκληρες κυβερνήσεις …με το Κεφάλαιο … ;

Πόσοι πολυδιαβασμένοι κομμουνιστές,Τροτσκιστές, Λενινιστές, Μαρξιστές, οπαδοί της Luxemburg …(όλοι περιούσιοι…) έχουν ξανακούσει ποτέ τη λέξη Rothschild;

Το BBC έχει Διευθυντή τον γαμπρό των Rothschild που λέγεται Marcus AgiusΤο BBC έχει Διευθυντή τον γαμπρό των Rothschild που λέγεται Marcus Agius2Το BBC έχει Διευθυντή τον γαμπρό των Rothschild που λέγεται Marcus Agius3Το BBC έχει Διευθυντή τον γαμπρό των Rothschild που λέγεται Marcus Agius4