ΑΝΕΚΔΟΤΟ: O Soros κατηγορεί τον Πούτιν για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» στη Συρία


ΑΝΕΚΔΟΤΟ: O Soros κατηγορεί τον Πούτιν για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» στη ΣυρίαΑΝΕΚΔΟΤΟ: O Soros κατηγορεί τον Πούτιν για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» στη Συρία

Ναι, θα το ζήσουμε κι αυτό. Οι χρηματοδότες των αποκεφαλιστών μικρών παιδιών, αυτών που προκάλεσαν 300.000 νεκρούς κι 6.000.000 πρόσφυγες ΜΟΝΟ στη Συρία…μαλώνουν τον Πούτιν.
Ο Soros, το ψυχοπαίδι των αιμοβόρων Rothschild….όλοι τους “φιλάνθρωποι”… κουνάει το δάχτυλο στον Πούτιν.

>>>Ο Ρώσος πρόεδρος εκμεταλλεύεται ένα κενό εξουσίας τεσσάρων μηνών από σήμερα μέχρι την ορκωμοσία του νέου Αμερικανού προέδρου τον Ιανουάριο, για να βομβαρδίσει άμαχο πληθυσμό στο Χαλέπι και να στηρίξει τις δυνάμεις του Άσαντ, τόνισε ο επενδυτής.
Ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής George Soros καταδίκασε τη βομβιστική εκστρατεία της Ρωσίας στη Συρία, κατηγορώντας τον πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν πως εκμεταλλεύεται επιθετικά ένα κενό εξουσίας στο Λευκό Οίκο ενόψει των επερχόμενων αμερικανικών προεδρικών εκλογών.

«Ο κόσμος γίνεται μάρτυρας μιας ανθρωπιστικής καταστροφής ιστορικών διαστάσεων. Συμβαίνει στη Συρία. Διαπράττεται από τον πρόεδρο της Ρωσίας, τον Βλαντιμίρ Πούτιν, σε στήριξη του προστατευόμενού του, του Μπασάρ αλ Άσαντ», ανέφερε σύμφωνα με το CNBC ο George Soros, σε σημερινή ανακοίνωσή του μέσω του ιστότοπού του.
Ο επενδυτής τόνισε ότι τα ρωσικά αεροσκάφη βομβαρδίζουν άμαχο πληθυσμό στο Χαλέπι, προκειμένου να βοηθήσουν τις δυνάμεις της συριακής κυβέρνησης.

«Ο πρόεδρος Πούτιν κινείται επιθετικά στην εκμετάλλευση των τεσσάρων μηνών από τώρα μέχρι την ορκωμοσία του νέου Αμερικανού προέδρου στις 20 Ιανουαρίου, βασιζόμενος σε ανάλγητο πολιτικό υπολογισμό», πρόσθεσε στην ανακοίνωσή του.

«Καλώ τον κόσμο στη Ρωσία, την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο να μην παραμείνει απαθής, αλλά να εκφράσει την οργή του. Ένα ξέσπασμα της κοινής γνώμης θα μπορούσε να προκαλέσει τον πρόεδρο Πούτιν να δώσει τέλος στα στυγερά του εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας», κατέληξε ο Soros.<<<

ΠΗΓΗ