Οι μεγαλύτεροι εγκληματίες ήταν σύμμαχοι μας στον πόλεμο!


Το 1944 οι «καλοί σύμμαχοι» …στην προσπάθεια να καταστρέψουν Ιταλικές Βιομηχανίες στην περιοχή του Μιλάνου…άδειασαν τόνους βομβών σε ένα σχολείο … και σκότωσαν 184 παιδάκια. Τα κλασικά λάθη που κάνουν πάντα οι σύμμαχοι και το Ισραήλ για να γονατίσουν ηθικά τους ανυπότακτους λαούς.

Ουδέποτε μνημονεύτηκε αυτή η σφαγή…ούτε φυσικά ορίστηκε σχετική ημέρα μνήμης. Τα εγκλήματα των συμμάχων … ξεχάστηκαν σύντομα με τη βοήθεια της ορχήστρας των σιωνιστικών ΜΜΕ … που θυμούνται μόνο τα εγκλήματα των Γερμανών … εκ των οποίων πολλά είναι σκόπιμες επινοήσεις και διαστρεβλώσεις της αλήθειας.

Το ΙΡΑΚ έχασε 576.000 παιδάκια … και η περιούσια Madelein Albright δήλωσε ότι «ΚΑΛΩΣ ΠΕΘΑΝΑΝ» …ότι «ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ» …
Σε μία μάχη νικητής βγαίνει ο πιο αδίστακτος , αυτός που θα διαπράξει τα πιο ειδεχθή εγκλήματα και παραδοσιακά οι «σύμμαχοι», οι υπηρέτες των τοκογλύφων δεν δίστασαν να θυσιάσουν ολόκληρους λαούς στο όνομα της Νέας Τάξης.
Τελευταίο θύμα των τοκογλύφων η Συρία. Η χώρα δεν δέχτηκε την κυβέρνηση που πρότειναν οι «σύμμαχοι» και θρήνησε 300.000 νεκρούς.

Οι μεγαλύτεροι εγκληματίες ήταν σύμμαχοι μας στον πόλεμο!Οι μεγαλύτεροι εγκληματίες ήταν σύμμαχοι μας στον πόλεμο!2Οι μεγαλύτεροι εγκληματίες ήταν σύμμαχοι μας στον πόλεμο!3Οι μεγαλύτεροι εγκληματίες ήταν σύμμαχοι μας στον πόλεμο!4