Το μεγάλο «φαγοπότι» των ΜΚΟ: Εκατοντάδες εκατομμύρια για τους «αλληλέγγυους», πείνα και μνημόνια για τους Έλληνες


ΤΤο μεγάλο «φαγοπότι» των ΜΚΟ: Εκατοντάδες εκατομμύρια για τους «αλληλέγγυους», πείνα και μνημόνια για τους Έλληνεςο μεγάλο «φαγοπότι» των ΜΚΟ: Εκατοντάδες εκατομμύρια για τους «αλληλέγγυους», πείνα και μνημόνια για τους Έλληνες

ΠΗΓΗ

Μέχρι και τα πάρτυ της κυβέρνησης για τους «αλληλέγγυους» πληρώνουν οι δοκιμαζόμενοι Έλληνες
Το έχουμε ξαναπεί ότι η σπατάλη δημοσίου χρήματος, εν μέσω κρίσεως, θα αποτελέσει ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της κυβερνήσεως Σύριζα – Ανέλ. Με το σκάνδαλο ακόμα εν εξελίξει και τους συριζαίους στην κυβέρνηση μόνο μία «οσμή» του σκανδάλου μπορούμε να έχουμε και όχι μία πλήρη εικόνα.

Μία τέτοια… οσμή μας δίνει σήμερα καθημερινή εφημερίδα, η οποία πραγματεύεται το ζήτημα, δημοσιεύοντας μερικές από τις χορηγίες της Ε.Ε. και της κυβερνήσεως προς τους «αλληλέγγυους». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λοιπόν, η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει δώσει ήδη 83 εκ. ευρώ, ενώ η χρηματοδότηση από πλευράς κυβερνήσεως έχει φτάσει τα 5 εκ. ευρώ, χωρίς – φυσικά – να υπολογίζονται τα χρήματα που έχουν σπαταληθεί προς τους πλουτοκράτες, οι οποίοι κατασκεύασαν τα Hot Spot.

Πέραν, όμως, της παραπάνω χρηματοδότησης, η κυβέρνηση ετοιμάζει και πανηγυρικές εκδηλώσεις σε πεντάστερα ξενοδοχεία, προκειμένου να… τιμήσει τους «αλληλέγγυους» και τους παρακρατικούς και να… διαφημίσει το «έργο» της. Κοινώς, η κυβέρνηση προτίθεται να ξοδέψει επιπλέον χρήματα, προκειμένου να προκαλέσει τους Έλληνες, οι οποίοι πληρώνουν από το υστέρημά τους την διασάλευση της κοινωνικής ηρεμίας και την υποβάθμιση των ζωών τους.

Το μεγάλο «φαγοπότι» των ΜΚΟ: Εκατοντάδες εκατομμύρια για τους «αλληλέγγυους», πείνα και μνημόνια για τους Έλληνες2
50.000€ είναι το κόστος μίας εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στον Έβρο και η οποία εκδήλωση θα περιλαμβάνει φαγοπότι, οπτικοακουστικά εφέ και βιντεοπροβολή σε τουλάχιστον 2 γλώσσες, ενώ προσκεκλημένοι θα είναι οι «αλληλέγγυοι» και οι κυβερνώντες.

Την ίδια ώρα οι Έλληνες βιώνουν ένα πρωτοφανές κύμα υπερφορολόγησης, προκειμένου να πληρώνονται τα δώρα της κυβέρνησης προς τους «αλληλέγγυους». Ταυτόχρονα η κυβέρνηση δουλεύει τους Έλληνες λέγοντας πως θα έρθει «χαλάρωση» του Μνημονίου, ελέω «προσφυγικού». Βέβαια κάτι τέτοιο δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί, αφού οι ευρωπαίοι θα επικαλεστούν τις δικές τους χορηγίες προς τις ΜΚΟ και οι Έλληνες θα συνεχίσουν να υποφέρουν πολλαπλά.