Πράκτορες της Μόσαντ καίνε Ελληνικές σημαίες στο κέντρο της Αθήνας!


Πράκτορες της Μόσαντ καίνε Ελληνικές σημαίες στο κέντρο της Αθήνας!Πράκτορες της Μόσαντ καίνε Ελληνικές σημαίες στο κέντρο της Αθήνας!

ΠΗΓΗ

Δεν είναι ανθέλληνες … είναι έμμισθοι πράκτορες.
Στην υγειά της Μοσάντ λοιπόν που δίνει μεροκάματα σε Έλληνες και ξένους για να καίνε όλες τις σημαίες …πλην αυτής του Ισραήλ.

Οι άνθρωποι της ΕΥΠ … βρήκαν σε χρόνο μηδέν το κλεμμένο κινητό της μαμάς του Αλέξη Τσίπρα … αλλά να παρακολουθήσουν τηλέφωνα πρακτόρων της Μοσάντ …

ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα…. CIA και Μοσάντ επιβλέπον τις Ελληνικές Υπηρεσίες και λειτουργούν ανενόχλητες και πάνω από τον νόμο.
Να μην ξεχνάμε ποιοι παρακολουθούσαν την κυβέρνηση Καραμανλή ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ … με τις ευλογίες τις ΕΥΠ και ποιες υπηρεσίες εμπλέκονται στην απόπειρα κατά του Καραμανλή και πάλι με τις ευλογίες τις ΕΥΠ

Πράκτορες της Μόσαντ καίνε Ελληνικές σημαίες στο κέντρο της Αθήνας!2Με την απόλυτη ανοχή των αρχών του μνημονιακού καθεστώτος Τσίπρα-Καμμένου, οι παρακρατικοί κοπρίτες της αριστεράς καίνε αυτή την στιγμή την Αθήνα ανενόχλητοι. Η αστυνομία παίζει τον ρόλο του τηλεθεατή και παρακολουθεί μία δράκα από αφελληνισμένα παρακρατικά στοιχεία και λαθρομετανάστες να καταστρέφουν και να βιαιοπραγούν.

Τα εν λόγω υποκείμενα μάλιστα αποπειράθηκαν να κάψουν μία ελληνική σημαία. Ήταν όμως τόσο άχρηστοι, που απέτυχαν και ξέσπασαν τα αντεθνικά τους συμπλέγματα, σκίζοντας και ποδοπατώντας το εθνικό μας σύμβολο.

Αρκούσε μία ολιγάριθμη αστυνομική δύναμη για να συλλάβει αυτά τα υποκείμενα και να τελειώσει σε χρόνο μηδέν το τηλεοπτικό σόου, που στήθηκε για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. Αντ’ αυτού όμως, οι χιλιάδες αστυνομικοί που βρίσκονται σήμερα στο κέντρο της Αθήνας παραμένουν άπραγοι.

Πράκτορες της Μόσαντ καίνε Ελληνικές σημαίες στο κέντρο της Αθήνας!3Ποιοι είναι όμως οι εγκληματίες που πρωτοστατούν στα στημένα επεισόδια; είναι οι ίδιοι εγκληματίες που στήνουν τις παράνομες αντισυγκεντρώσεις κατά της Χρυσής Αυγής. Δείτε την σημαία που φοράει στην πλάτη ο καθυστερημένος της φώτο και συγκρίνετε με τα βρωμόπανα των αντισυγκεντρώσεων.

Και για να μη ξεχνιόμαστε: ακούστε τι έλεγε ο εκπρόσωπος της εθνοπροδοτικής ΝΔ για το κάψιμο της ελληνικής σημαίας: Βαρβιτσιώτης: Αναφαίρετο δικαίωμα του οποιοδήποτε να καίει την ελληνική σημαία