Ελεύθεροι χωρίς όρους οι «επαναστάτες» Σακκάς-Σεϊσίδης


Ελεύθεροι χωρίς όρους οι «επαναστάτες» Σακκάς-Σεϊσίδης

Ελεύθεροι χωρίς όρους οι «επαναστάτες» Σακκάς-Σεϊσίδης

Ελεύθεροι οι «επαναστάτες» της Πρεσβείας … με εμπλοκή στην παραλαβή του ανύπαρκτου C4I.
Αλήθεια πιστεύει κανείς …ότι εκεί έξω … κυκλοφορούν νεαροί «αυθόρμητοι» επαναστάτες… έτοιμοι να θυσιάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους … για όλους εμάς τους αχάριστους;

Πιστεύει κανείς ότι μερικοί νέοι …βρίσκουν τρόπο να εκπαιδευτούν κατάλληλα στο αντάρτικο πόλης και στη σκοποβολή , να έχουν πρόσβαση στην μαύρη αγορά των εκρηκτικών , πυρομαχικών και των όπλων , να προμηθεύονται με ευκολία πλαστές ταυτότητες, να είναι ταυτόχρονα επαγγελματίες κι επιτυχημένοι ληστές Τραπεζών …κι όλα αυτά για …τον λαό και την επανάσταση ;

Αυτά τα παραμύθια μόνο οι εφημερίδες της Μοσάντ τα διαδίδουν … κι όχι τυχαία… μόνο αυτές εμπιστεύονται οι «τρομοκράτες» για τη δημοσίευση των «προκηρύξεών» τους.

Όπου το Σύστημα θέλει να σκοτώσει ανεπιθύμητους χωρίς να καταλάβει κανείς τον πραγματικό εντολέα … η «κόκκινη προβιά» και η αντίστοιχη προπαγάνδα από εφημερίδες του Συστήματος … καταφέρνουν μια χαρά να αποπροσανατολίσουν τον κοσμάκη.

ΠΗΓΗ

Ελεύθεροι χωρίς κανένα περιοριστικό όρο αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους για συμμετοχή στην οργάνωση “Επαναστατικός Αγώνας”, οι Κώστας Σακκάς και Μάριος Σεϊσίδης. Οδηγήθηκαν εκ νέου στη φυλακή, καθώς κρατούνται για άλλες πράξεις.
AdTech Ad
Οι δύο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή, αρμόδιου για θέματα τρομοκρατίας, προκειμένου να απολογηθούν για τις κατηγορίες που τους αποδίδει η ελληνική Δικαιοσύνη σχετικά με την οργάνωση “ΕΑ”. Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο Κ. Σακκάς, ο οποίος εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο, όσο και ο Μ. Σεϊσίδης, αρνήθηκαν κατηγορηματικά οποιαδήποτε σχέση με την υπόθεση.

Σε βάρος των δύο αναρχικών ασκήθηκε ποινική δίωξη για κακουργηματικές πράξεις, η οποία βασίστηκε σε αποτυπώματα που βρέθηκαν σε κινητά αντικείμενα σε σπίτι στο Βόλο. Πρόκειται για σπίτι, που έλεγξε διεξοδικά η Αντιτρομοκρατική το 2015 μετά τη σύλληψη του Γρηγόρη Τσιρώνη.

“Η μη προφυλάκισή του ήταν απόλυτα αναμενόμενη εξαιτίας της ανυπαρξίας όχι αποδείξεων μόνο, αλλά στοιχειωδών έστω ενδείξεων εναντίον του και το αντίθετο θα υπερέβαινε τα όρια του δικαστικού σκανδάλου” σημείωσε σχολιάζοντας την απόφαση ο συνήγορος του Μάριου Σεϊσίδη, δικηγόρος Κώστας Παπαδάκης, που έκανε λόγο για κίνηση τακτικής. “Η σημερινή απόδοση «δικαιοσύνης», που διόλου δεν συμβαδίζει με την μέχρι τώρα αντιμετώπιση στο θέμα του D.N.A., όσο και αν αποτελεί κατάρρευση της μέχρι τώρα προσπάθειας ενοχοποίησης του Μάριου, αποτελεί «κίνηση τακτικής» και δεν δικαιολογεί ούτε εφησυχασμό, ούτε θριαμβολογία, αλλά μάλλον ανάγκη προετοιμασίας του επομένου σταδίου” αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ Παπαδάκης.