Υπερασπηστές δικαιώματων των Gay πέφτουν στα τέσσερα στους χρηματοδότες του ISIS


Υπερασπηστές δικαιώματων των Gay πέφτουν στα τέσσερα στους χρηματοδότες του ISISΥπερασπηστές δικαιώματων των Gay πέφτουν στα τέσσερα στους χρηματοδότες του ISIS

Οι ίδιοι που σκίζονταν για τα δικαιώματα των έξι Gay στην Ελλάδα που ήθελαν να δεσμευθούν …πέφτουν στα τέσσερα μπροστά στους αποκεφαλιστές χρηματοδότες της ISIS.
Tα δικαιώματα των Gay θυμούνται μόνο όταν θέλουν να κάνουν εμπάργκο στο Ιράν ή να χτυπήσουν την πολιτική του Πούτιν.
Θρηνεί αφιλοκερδώς κι ο Τέλλογλου για λογαριασμό του αποκεφαλιστή Εμίρη του Κατάρ που δεν κατάφερε να βάλει στο χέρι χιλιάδες στρέμματα γύρω από την πιο διάσημη παραλία της Ελλάδας στη Ζάκυνθο.

Ο χρηματοδότης της ISIS , άνθρωπος του Ισραήλ , που παριστάνει τον Μουσουλμάνο.. είναι κι αυτός … φίλος μας…κι ας είναι συνυπεύθυνος για τον θάνατο 400.000 Σύριων και το προσφυγικό κύμα 6.500.000 ανθρώπων … που σχεδίασε φυσικά η «πολιτισμένη» Δύση.

Μέι: Οι παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν πρέπει να επηρεάζουν το εμπόριο με τον Περσικό Κόλπο

ΠΗΓΗ

Η αμφιλεγόμενη κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε κράτη του Περσικού Κόλπου, δεν πρέπει να αποτελεί εμπόδιο στο αυξανόμενο εμπόριο μαζί τους μετά το Brexit, δήλωσε η Τερέζα Μέι, πριν από την επίσκεψή της στη Μέση Ανατολή.

Η Μέι θα είναι η πρώτη Βρετανίδα Πρωθυπουργός, και η πρώτη γυναίκα, που θα παραστεί στο Συμβούλιο Συνεργασίας του Κόλπου κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψης της στο Μπαχρέιν.

Με τους οικοδεσπότες της να έχουν επικριθεί έντονα για τον τρόπο με τον οποίο κατέστειλαν διαδηλώσεις κατά τη διάρκεια της Αραβικής Άνοιξης, η Mέι επέμεινε ότι στενότεροι δεσμοί θα επιτρέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο να έχει μεγαλύτερη επιρροή στην προώθηση των αξιών της.