Δημοσιογράφοι της Δύσης ποζάρουν με καμικάζι αυτοκτονίας στο Χαλέπι!


Δημοσιογράφοι της Δύσης ποζάρουν με καμικάζι αυτοκτονίας στο Χαλέπι!Δημοσιογράφοι της Δύσης ποζάρουν με καμικάζι αυτοκτονίας στο Χαλέπι!

Οι αντάρτες που προστατεύουν οι δυτικοί φορούν εκρηκτικές ζώνες και είναι έτοιμοι να πολεμήσουν και να σπειρουν τον θάνατο σε ανηποψίαστους Σύριους πολίιτες!

Βίντεο δημοσιεύτηκε την Τρίτη από εναν αμερικανό κανίβαλο που το παιζει δημοσιογράφος, απο την εμφάνιση του και μόνο το μόνο που σου έρχεται κατά νου είναι το ΑΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ, ο Bilal Abdul Kareem, που έχει παγιδευτεί στο ανατολικό Χαλέπι για εβδομάδες, έδειξε εναν μασκοφόρο καμικάζι αυτοκτονίας ο οποιος φορούσε εκρηκτικό εξοπλισμό κάτω από το μπουφάν του την ώρα που κρατάει ένα όπλο Καλάσνικοφ.

Ο Αμερικανός προπαγανδιστής δημοσιοΚΑΦΡΟΣ Kareem δήλωσε στην κάμερα:
“Αυτό είναι μια εκρηκτική ζώνη.Την φορούν πολλοί από τους αντάρτες επειδή δεν αισθάνονται ότι μπορούν να εμπιστεύονται το “καθεστώς” (έτσι βαφτίζει την δημοκρατικά εκλεγμένη με 91%κυβέρνηση του Άσαντ) », είπε ο Καρίμ.

Ο Καρίμ είπε ότι οι αντάρτες είχαν μεγάλη εμπειρία όσον αφορά την αντιμετώπιση του “καθεστώτος” και απλά δεν τους εμπιστεύονται τους άντρες του Συριακού στρατού”.

“Εάν υπάρξει πρόβλημα κατά την μεταφορά τους εκτός πόλης σίγουρα πρόκειται να είναι έτοιμοι για αυτό», είπε.