Πολιτικός από το κόμμα Πόυτιν: «Οι Εβραίοι κατέστρεψαν την Ρωσία»


Πολιτικός από το κόμμα Πόυτιν: «Οι Εβραίοι κατέστρεψαν την Ρωσία»

Πολιτικός από το κόμμα Πόυτιν: «Οι Εβραίοι κατέστρεψαν την Ρωσία»Πολιτικός από το κόμμα Πόυτιν: «Οι Εβραίοι κατέστρεψαν την Ρωσία»
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Ένας πολιτικός από το κόμμα του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν κατηγόρησε τους Εβραίους για την καταστροφή της Ρωσίας.

Αναφέρει η ιστοσελίδα The Times of Israel:Η καταγγελία του Oleg Bolychev, βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος ‘Ενωμένη Ρωσία’ στο περιφερειακό κοινοβούλιο στο Καλίνινγκραντ,

έγινε στο κοινοβούλιο στις 6 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Regnum, το οποίο αναφέρθηκε στο περιστατικό. Κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης, οBolychev αποκάλεσε τους επικριτές του «Εβραίους, βυθισμένους στην αντιπολίτευση», προσθέτοντας : «Εσείς καταστρέψατε τη χώρα μας το 1917 και εσείς καταστρέψατε τη χώρα μας το 1991».

Το Ρωσικό -Εβραϊκό Συνέδριο καταδίκασε τον βουλευτή, καλώντας τις αρχές να διεξάγουν έρευνα για την προσβλητική δήλωση. Ο Bolychev (φωτο) επίσης δέχθηκε πυρά από συναδέλφους του στο κυβερνών κόμμα, μερικοί από τους οποίους ζήτησαν την διαγραφή του.

«Είναι απίστευτο που ένα δημόσιο πρόσωπο μπορεί να κάνει τέτοιες εξτρεμιστικές δηλώσεις», δήλωσε ο (εβραϊκής καταγωγής)βουλευτής Alexander Khinshtein στο πρακτορείο ειδήσεων AFP.