Γκρούεφσκι: “Λάθος μας που αφήσαμε τον Σόρρος να ελέγχει τη FYROM”


Γκρούεφσκι: "Λάθος μας που αφήσαμε τον Σόρρος να ελέγχει τη FYROM"Γκρούεφσκι: “Λάθος μας που αφήσαμε τον Σόρρος να ελέγχει τη FYROM”

Στα Σκόπια ο Soros πλέον θεωρείται εχθρός της χώρας όπως και στη Ρωσία … Στην Ελλάδα όμως ο Soros συνεχίζει να ελέγχει την «επαναστατική πατριωτική» κυβέρνηση της ξεφτίλας.

ΠΗΓΗ
Έκρηξη ειλικρίνειας στα Βαλκάνια, ένας ένας βγαίνουν οι σκελετοί από τις ντουλάπες και επιβεβαιώνονται όσα γράφουμε επί χρόνια και ….
προσπαθούν να αποδομήσουν ως “συνωμοσιολογικά” οι έμμισθοι γελοίοι wannabe πρακτορίσκοι υπερασπιστές του εθνικισμού της FYROM.

Μετά την αφοπλιστική δήλωση του Αντιπροέδρου της Σερβίας Dasic, “είμαστε πολύ ανόητοι που αναγνωρίσαμε τη FYROM ως Μακεδονία” (δεν το έκανε από αγάπη για την Ελλάδα, αλλά από αντίδραση στην αναγνώριση του Κοσόβου από τη FYROM), την αντίδραση του Σορροκόμματος της Σερβίας LDP, που αγχώθηκε ιδιαίτερα με την ανάκληση της αναγνώρισης την οποία μεθόδευσαν οι Αμερικανοί διορίζοντας τον Γκρούεφσκι, ώστε να αρπάξουν τη Σλαβική χώρα από την επιρροή της Ρωσίας, ήρθε η χθεσινή συνέντευξη Γρούγιου στη Republica, να ομολογήσει ότι ο Σόρρος και τα “φιλανθρωπικά” του ιδρύματα, έκαναν κουμάντο στη χώρα του.

Μάλιστα ο Γκρούεφσκι, υιοθετεί μια εξαιρετικά ..συνωμοσιολογική όπως τη λένε οι πρακτορίσκοι θέση για τον Σόρρος! Λέει κατά λέξη στη συνέντευξή του, αφού πρώτα εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο τα ιδρύματα του Σόρρος επηρεάζουν κυβερνήσεις: “Ако им треба шарена револуција, тогаш преку НВО го прават тоа со пари.” Όπερ μεθερμηνευόμενον: “με τα λεφτά του και μέσω των ΜΚΟ, στήνει πολύχρωμες επαναστάσεις αν χρειαστεί” !
Ο Γκρούεφσκι λοιπόν ανακοίνωσε ότι ξεκινά την απο-σορροποίηση της ΠΓΔΜ !
To λυπηρό για μας, από όλες αυτές τις εξελίξεις, είναι ότι κανείς δεν δίνει σημασία στις ελληνικές θέσεις…