Οι Σιωνιστές χρησιμοποίησαν το Ισλάμ εναντίον των Μουσουλμάνων, τώρα εναντίον και των Χριστιανών.


Οι Σιωνιστές χρησιμοποίησαν το Ισλάμ εναντίον των Μουσουλμάνων, τώρα εναντίον και των Χριστιανών.

Οι Σιωνιστές χρησιμοποίησαν το Ισλάμ εναντίον των Μουσουλμάνων, τώρα εναντίον και των Χριστιανών. 2Ας σκεφτούν κάποιοι ΠΟΙΟΙ πραγματικά χρησιμοποίησαν το Ισλάμ εναντίον των Μουσουλμάνων και τώρα εναντίον και των Χριστιανών.

Ας σκεφτούν ποιοι χρηματοδότησαν κι εκπαίδευσαν εκατοντάδες χιλιάδες κτηνανθρώπους ώστε να σκοτώνουν όποιους δεν γουστάρουν οι Rothschild και οι δικοί τους.

Ας σκεφτούν κάποιοι τι είδους Ισλάμ είναι αυτό εντός του οποίου επιτρέπεται να σφάζονται Μουσουλμάνοι κατά εκατοντάδες χιλιάδες με όπλα κι εντολές από Σιωνιστές των ΗΠΑ του Ισραήλ κι της ΕΕ.
Δείτε πόσο διασκεδάζει ο ECONOMIST των Rothschild την πτώση των ανεπιθύμητων .

Αυτή είναι η «Αραβική Άνοιξη» … την οποία εξυμνούσαν αριστεροί και δεξιοί πράκτορες των Rothschild.

Το κόστος αυτών των παρεμβάσεων ήταν τεράστιο και σε αίμα και σε χρήμα και φυσικά το πληρώσαμε και θα το πληρώσουμε εξ ολοκλήρου εμείς οι λαοί που δεν μας ρώτησε ποτέ και κανείς αν επιθυμούμε να χρηματοδοτήσουμε την αποσταθεροποίηση τόσων χώρων καθώς και να αναλάβουμε το κόστος των συνεπειών του χάους που προκάλεσαν οργανισμοί όπως το ΝΑΤΟ και της ΕΕ που πληρώνουμε πάλι ΕΜΕΙΣ μέσω των φόρων μας.Οι Σιωνιστές χρησιμοποίησαν το Ισλάμ εναντίον των Μουσουλμάνων, τώρα εναντίον και των Χριστιανών.