Τα ΜΜΕ ανακάλυψαν πόσο πληρώνονται οι διαδηλωτές εναντίον του Trump


Τα ΜΜΕ ανακάλυψαν πόσο πληρώνονται οι διαδηλωτές εναντίον του TrumpΤα ΜΜΕ ανακάλυψαν πόσο πληρώνονται οι διαδηλωτές εναντίον του Trump
ΠΗΓΗ
Οι Δημοσιογράφοι Washington Times [1] βρήκαν διαφημίσεις με προσφορές πληρωμής για τη συμμετοχή σε δράσεις διαμαρτυρίας κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων αφιερωμένων στην ορκωμοσία του Donald Trump, σε περισσότερες από 20 πόλεις των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, στους διαδηλωτές προσφέρονται $ 2500 τον μήνα, καθώς και για άμεση συμμετοχή στην εκδήλωση – $ 50 ανά ώρα.

“Πάρτε τα χρήματα, για να παλέψετε ενάντια στον Trump!” – Λέει το σύνθημα διαφήμισης της οργάνωσης Demand Protest στο Σαν Φρανσίσκο. Έχουν δημοσιευθεί παρόμοιες διαφημίσεις σε διάφορες πόλεις, γράφει η Washington Times. Έχει αναφερθεί ότι η Demand Protest “πληρώνει τους ανθρώπους με πολιτικά κίνητρα γι αυτό που ήδη πιστεύουν.”

Μια παρόμοια “δουλειά” προσφέρουν οι κάτοικοι του Όστιν, του Κολοράντο Σπρινγκς, του Columbus, του Ντένβερ, του Ντιτρόιτ, του Ελ Πάσο, του Fort Worth, του Τζάκσονβιλ, του Oakland, της Φιλαδέλφεια, του Φοίνιξ, του Σαν Ντιέγκο, του Σιάτλ και της Ουάσιγκτον.
Την ίδια στιγμή, οι δημοσιογράφοι παραδέχονται ότι οι διαφημίσεις της Demand Protest μπορεί να είναι “απάτη”. Η εφημερίδα υπενθυμίζει ότι νωρίτερα Trump παραπονέθηκε για πληρωμένη καμπάνια, αναφέρει η εφημερίδα.

Η ορκωμοσία του Trump θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 20 Ιανουαρίου.