Ουκρανοί ψευτοΕθνικιστές με Ισραηλινό εξοπλισμό και οι “ευγενικές” χορηγίες του Ισραήλ.


Ουκρανοί ψευτοΕθνικιστές με Ισραηλινό εξοπλισμό και οι “ευγενικές” χορηγίες του Ισραήλ.Ουκρανοί ψευτοΕθνικιστές με Ισραηλινό εξοπλισμό και οι “ευγενικές” χορηγίες του Ισραήλ.

ΠΗΓΗ
Όπως βλέπετε παραπάνω, ο “ιδεολόγος”, “Εθνικοσοσιαλιστής” και εκλεκτός της Viktoria Nuland, αρχηγός του Azov, Andrey Biletsky, φέρει το τυφέκιο Fort221, το οποίο κατασκευάζεται με συμπαραγωγή της Ουκρανίας και του Ισραήλ και είναι φυσικά βασισμένο πάνω στην πατέντα του Ισραηλινού τυφεκίου εφόδου TAR-21, γνωστό ευρύτερα ως Tavor. Το ίδιο όπλο φέρει και μεγάλο μέρος των δολοφονικών ταγμάτων του Azov, όπως βλέπετε στις επόμενες φωτογραφίες, στις οποίες απεικονίζεται και ο εβραϊκής καταγωγής “ιερέας” της Σαϊεντολογίας (Scientology) και νυν Γραμματέας Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας της Ουκρανίας, Oleksandr Turchinov.

H συμπαραγωγή με το Ισραήλ ξεκίνησε επί Tymoshenko το 2008 και συνεχίζεται φυσικά μέχρι και σήμερα, που το Ισραήλ εξοπλίζει αφειδώς με στρατιωτικό εξοπλισμό τους “Ναζί” της Ουκρανίας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στις ΗΠΑ η National Defense Authorization Act (η αντίστοιχη με την δική μας Επιτροπή Ελέγχου Άμυνας, Εξοπλισμών και Εξωτερικής Πολιτικής της Βουλής) ετοίμαζε μια τροποποίηση στην ισχύουσα νομοθεσία ώστε να απαγορευθεί η στρατιωτική “βοήθεια” σε “ακροδεξιές”, “νεοναζιστικές” κλπ κυβερνήσεις ή ένοπλες οργανώσεις του εξωτερικού (όπως ο Αzov), με σκοπό την μη-παροχή στρατιωτικού υλικού στο καθεστώς του Κιέβου και τους παραστρατιωτικούς δολοφόνους του. Μάλιστα διεξήχθη μια σφυγμομέτρηση, με βάση την οποία οι Αμερικανοί πολίτες απέρριπταν την αποστολή στρατιωτικού υλικού στην Ουκρανία σε ποσοστό 2:1.

Ποιοι ήταν αυτοί που μπλόκαραν την συγκεκριμένη νομική τροποποίηση; Μα, φυσικά, τα Σιωνιστικά lobbies, όπως το Anti-Defamation League (ADL), που λειτουργεί ως τοποτηρητής για τον “αντισημιτισμό” σε όλον τον πλανήτη και το πασίγνωστο κέντρο κυνηγών του “Ναζισμού”, Simon Wiesenthal Center. Μάλιστα, όταν η τροποποίηση τούς παρουσιάστηκε από μέλη του Κογκρέσου, αυτοί την απέρριψαν λέγοντας ότι το Svoboda πλέον έχει μετριάσει τη ρητορική του και δεν αποτελεί “Ναζιστικό” κόμμα. Μάλιστα, ένας λομπίστας του ADL ανέφερε ότι πρέπει να εστιάσουν στην Ρωσία (!) ενώ εκπρόσωποι του Simon Wiesenthal Center έφεραν ως παράδειγμα “συνετισμού” του Δεξιού Τομέα και του Svoboda το γεγονός ότι οι ηγέτες τους συναντήθηκαν με Ισραηλινούς διπλωμάτες (πηγή).

Μάλιστα, ο μεγάλος “Ναζί” και αρχηγός του Svoboda, Oleh Tyahnybok δήλωσε: “Θα ήθελα να ζητήσω από τους Ισραηλινούς να σεβαστούν τα πατριωτικά μας αισθήματα. Πιθανότατα κάθε κόμμα στην Ισραηλινή βουλή (knesset) είναι εθνικιστικό. Με την βοήθεια του Θεού ας γίνουμε κι εμείς έτσι…”.

Ο έτερος “Ναζί” Dmytro Yarosh (Avdim Aarosh, όπως είναι το πραγματικό του όνομα) τόνισε ότι ο Δεξιός Τομέας θα καταπολεμήσει όλα τα “ρατσιστικά” φαινόμενα και ιδιαίτερα τον “αντισημιτισμό” με όλα τα νόμιμα μέσα. Πάλι καλά που ο Δεξιός Τομέας δεν έχει αρχίσει να εκτελεί πολίτες στον δρόμο με την κατηγορία του “αντισημιτισμού”. Ίσως να το κάνει στο μέλλον!

Όταν το Svoboda πήρε 6% στις εκλογές, η Αμερικανοεβραϊκή κοινότητα (American Jewish Committee) χαιρέτησε το αποτέλεσμα λέγοντας ότι “Οι Εβραίοι σχεδόν σε όλη την Ουκρανία ενθαρρύνονται από το αποτέλεσμα των εκλογών και είναι αισιόδοξοι για το μέλλον της χώρας” (σε αντίθεση με την απαίτηση του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου να καταδικαστεί η Χρυσή Αυγή, στην οποία αρνούνται φυσικά το τεκμήριο της αθωότητας).

Τώρα καταλαβαίνετε για άλλη μια φορά γιατί για τους Σιωνιστές οι “Ναζί” είναι μεν κακοί, αλλά όχι στην Ουκρανία…