ΣΥΡΙΑΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΨΕΥΤΟΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ CIA!


ΣΥΡΙΑΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΨΕΥΤΟΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ CIA!ΣΥΡΙΑΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΨΕΥΤΟΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ CIA!
ΠΗΓΗ

Του Joseph Antizog
Χάος επικρατεί πλέον σε όλη την περιοχή από τη Βαλτική ως τη Μεσόγειο, καθώς η θέληση του Αμερικανοσιωνιστικού άξονα να απομονώσει τη Ρωσία είναι πλέον πιο ξεκάθαρη από ποτέ. Η “Ευρώπη”, φάντασμα του παλιού της εαυτού, με δομές κατοχικές που είναι εργαλεία ξένων συμφερόντων, τάσσεται με σθένος υπέρ της φυλής που εδώ και αιώνες προσπαθεί να την εξαφανίσει.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι από την εποχή πριν από τη πτώση της Κωνσταντινουπόλεως, έως τη παλινόρθωση και τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ποτέ δεν δημιουργήθηκε κοινό μέτωπο για να αντιμετωπιστεί αυτός ο κίνδυνος και να απομακρυνθούν οι Τουρκομογγόλοι από την ευρωπαϊκή γη. Πάραυτα, τώρα παρουσιάζεται ίσως η πιο ξεκάθαρη κίνηση υποστήριξης των φυλετικών μας εχθρών. Τρία δις ευρώ δόθηκαν ως δώρο (τα οποία δεν θα τα δώσει ποτέ πίσω) στην Τουρκία με το πρόσχημα του προσφυγικού, την ώρα που το ελληνικό έθνος ασφυκτιά κάτω από τα μέτρα που του επιβλήθηκαν, έτσι ώστε να του δοθεί η δόση των 2 δις ευρώ (τα οποία θα τα πληρώσουμε πίσω με τόκο).

Σε αυτή την μάχη, όμως, η Τουρκία και το Ισλαμικό κράτος βρήκαν έναν απρόσμενο σύμμαχο. Έχοντας έναν κοινό εχθρό με τους Τούρκους, οι Ουκρανοί “εθνικιστές” του τάγματος Azov, έσπευσαν μέσω του αρχηγού τους, Andriy Biletsky, να ταχθούν ανοιχτά υπέρ της Τουρκίας και ακόμη άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να μεταβούν στη Συρία, στο πλευρό του λεγόμενου “δυτικού συνασπισμού” για να πολεμήσουν εναντίον των Ρώσων.

Είναι σημαντικό, πάντως, το γεγονός ότι υποτίθεται πως ο στόχος του “δυτικού συνασπισμού” είναι το Ισλαμικό Κράτος κι όχι οι ένοπλες δυνάμεις τις Ρωσικής ομοσπονδίας, που δρουν απολύτως νόμιμα μετά από αίτηση μάλιστα του νόμιμου ηγέτη της Συρίας, Μπασάρ αλ-Άσσαντ. Οπότε, εκ των πραγμάτων θα πολεμήσουν υπέρ του Ισλαμικού Κράτους, αν τελικά προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση. Άξιοι λοιπόν συνεχιστές της UNA-UNSO οι λακέδες του Azov. Η UNA-UNSO, που είναι μια από τις τρεις συνιστώσες του Δεξιού Τομέα μαζί με την Τrizub και την οργάνωση του Biletsky, συμμετείχε σε επιχειρήσεις των Τσετσένων ενάντια στους Ρώσους κατά τον Πρώτο Πόλεμο της Τσετσενίας. Υπό την ηγεσία του κρετίνου, διεστραμμένου και εγκληματία Oleg Muzychko, συμμετείχαν ακόμη και σε βασανιστήρια Ρώσων αιχμαλώτων. Μέλη της οργάνωσης έχουν πάρει μέρος ενεργά στις επιχειρήσεις ενάντια στον λαό του Donbass. Είμαστε υπερήφανοι που αυτό το ιστολόγιο, ως διαδικτυακή φωνή, στάθηκε από την πρώτη στιγμή αλληλέγγυο στη Νέα Ρωσία, τους στρατιώτες της οποίας το καθεστώς του Κιέβου αποκαλεί με θράσος “τρομοκράτες”.

Μαχητές των εθνικιστικών ταγμάτων της Νέας Ρωσίας έχουν ήδη πολεμήσει ενάντια στους Ισλαμιστές και είμαστε σίγουροι ότι, αν βρεθούν οι λακέδες του Azov στη Συρία, θα βρεθούν απέναντί τους και πραγματικοί εθνικιστές που θα τους κάνουν να ματώσουν. Πρώτος πεσών και ο μαχητής του τάγματος Βatman με το ψευδώνυμο Norman που πολέμησε στις τάξεις των Κουρδικών πολιτοφυλακών.

Όσο για τους εν Ελλάδι αλληλέγγυους στην Ουκρανία, όσο και να τηρούν ενοχή σιωπή γύρω από το θέμα, το στίγμα ότι είναι αδελφοποιημένοι με επίδοξους μισθοφόρους του Ερντογάν δεν θα φύγει ποτέ από πάνω τους!