Οι Ουκρανοί ψευτοΕθνικιστές άνοιξαν μια συναγωγή!!


Οι Ουκρανοί ψευτοΕθνικιστές άνοιξαν μια συναγωγή!!Οι Ουκρανοί ψευτοΕθνικιστές άνοιξαν μια συναγωγή!!
ΠΗΓΗ

Μεταφράσαμε και σας παραθέτουμε το επόμενο απόσπασμα από άρθρο που δημοσιεύθηκε σε αγγλόφωνη ειδησεογραφική ιστοσελίδα. Ολόκληρο το άρθρο, στο οποίο επιβεβαιώνονται οι Ιουδαϊκές εξαρτήσεις του Ουκρανικού «εθνικισμού» μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

Πριν από λίγες ημέρες, σε ένα διαδικτυακό κοινωνικό δίκτυο εμφανίστηκε ένα ενδιαφέρον video το οποίο δημοσιοποιήθηκε από την εκπρόσωπο τύπου του αποκαλούμενου «Ουκρανικού εθελοντικού στρατού» (UVA) Elena Belozerskaya. Καθώς είναι γνωστό αυτή η στρατιωτική δομή εμφανίστηκε μετά την διαίρεση της διαβόητης τρομοκρατικής οργάνωσης «Δεξιός Τομέας» (η οποία είναι εκτός νόμου στην Ρωσία) και πρόσκειται στον Dmitry Yarosh. Παρεμπιπτόντως ένας σημαντικός αριθμός μαχητών του Δεξιού Τομέα ακολούθησαν τον Yarosh στον UVA, συμπεριλαμβανομένης και μιας Εβραϊκής μονάδας η οποία σύμφωνα με την Belozerskaya μάχεται με επιτυχία εδώ και δύο χρόνια. Έτσι αποφάσισαν να προσφέρουν «πνευματική τροφή» στο εν λόγω προσωπικό δημιουργώντας μια συναγωγή με πλήρη δικαιώματα!

Ο διοικητής της προαναφερόμενης ομάδας, Drug Maksim, δήλωσε τα εξής: «Πολεμάμε από τις 14 Μαΐου αλλά η ιδέα της δημιουργίας μιας Εβραϊκής μονάδας μας ήρθε έναν χρόνο πριν. Όλοι οι Εβραίοι που πολέμησαν σε όλα τα μέτωπα, μαζευτήκαμε και είμαστε ενωμένοι. Τώρα είμαστε μαζί στον τομέα «Μ». Έχουμε λίγες διακοπές και ανοίξαμε μια συναγωγή. Εφημέριοι διαφορετικών χριστιανικών δογμάτων ήρθαν στην δική μας αδελφότητα των όπλων, όσο για τους Ιουδαίους εφημέριους από τους οποίους υπάρχει μεγάλη έλλειψη, συμπτωματικά έχουμε κενές θέσεις επομένως αν υπάρχει κανένας αρκετά γενναίος ραβίνος που θέλει να υπηρετήσει θα τον καλωσορίσουμε, μάλιστα ετοιμάσαμε την συναγωγή γι αυτόν. Έχουμε όμως μόνο Μπαντερική συναγωγή. Μια Ιουδαϊκή Μπαντερική συναγωγή είναι έτοιμη να υποδεχθεί έναν Ιουδαίο Μπαντεριστή ραβίνο!

H ενεργός συμμετοχή Εβραίων στις Μπαντερικές οργανώσεις έχει γίνει ο κανόνας τα τελευταία δύο χρόνια. Ένας από τους δημιουργούς του Δεξιού Τομέα, ο Borislav Bereza, πρώην εκπρόσωπος του Δεξιού Τομέα και νυν βουλευτής στο Ουκρανικό κοινοβούλιο έχει παραδεχθεί δημόσια εδώ και καιρό ότι είναι Εβραϊκής καταγωγής, συγκεκριμένα σε μια συνέντευξή του στην Αμερικανική ιστοσελίδα Tablet. Επίσης η επικεφαλής της ιατρικής υπηρεσίας του Εθελοντικού Στρατού Yana Zinkevych, μετά από ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα, μεταφέρθηκε άμεσα στο Ισραήλ για θεραπεία κι όχι στην Γερμανία για παράδειγμα.