Η IS-ISrael συνεχίζει να δολοφονεί Αιγύπτιους, Χριστιανούς και Μουσουλμάνους, επειδή ενωμένοι ανέτρεψαν τον πράκτορα της Δύσης Morsi και τη Μουσουλμανική Αδελφότητα


Η IS-ISrael συνεχίζει να δολοφονεί Αιγύπτιους, Χριστιανούς και Μουσουλμάνους, επειδή ενωμένοι ανέτρεψαν τον πράκτορα της Δύσης Morsi και τη Μουσουλμανική Αδελφότητα3Η IS-ISrael συνεχίζει να δολοφονεί Αιγύπτιους, Χριστιανούς και Μουσουλμάνους, επειδή ενωμένοι ανέτρεψαν τον πράκτορα της Δύσης Morsi και τη Μουσουλμανική Αδελφότητα

Η IS-ISrael συνεχίζει να δολοφονεί Αιγύπτιους, Χριστιανούς και Μουσουλμάνους, επειδή ενωμένοι ανέτρεψαν τον πράκτορα της Δύσης Morsi και τη Μουσουλμανική Αδελφότητα … το γνωστό δημιούργημα του Σιωνισμού.
Η μαϊμού επανάσταση της Πλατείας Ταχρίρ που διοργάνωσε η γνωστή νεοταξική βιομηχανία «επαναστάσεων» OTPOR (canvasopedia) … ανέβασε στην εξουσία τον Morsi.


Το πρώτο πράγμα που έκανε ο Morsi μόλις κατέλαβε την εξουσία …ήταν να επιτεθεί στους Παλαιστίνιους …δηλαδή να κλείσει τα τούνελ μέσω των οποίων οι αποκλεισμένοι κάτοικοι της Γάζας είχαν πρόσβαση σε νερό και τρόφιμα.
Γρήγορα οι Αιγύπτιοι ενωμένοι κατάλαβαν το μεγάλο κόλπο, κατάλαβαν ότι ο Morsi εξυπηρετεί ξένα συμφέροντα και βρέθηκαν ξανά στους δρόμους ανατρέποντας τον πράκτορα της Δύσης …με πολύ μεγάλο κόστος σε αίμα.

Οι Χριστιανοί προστάτευαν τα τζαμιά των Μουσουλμάνων και οι Μουσουλμάνοι τις εκκλησίες των Χριστιανών…γιατί κατάλαβαν ότι ο εχθρός τους δεν είναι ούτε μουσουλμάνος, ούτε χριστιανός… ούτε Αιγύπτιος.

Κι επειδή το Ισραήλ δεν αντέχει να περιβάλλεται από χώρες ισχυρές κι ενωμένες φροντίζει για τη δημιουργία εΗ IS-ISrael συνεχίζει να δολοφονεί Αιγύπτιους, Χριστιανούς και Μουσουλμάνους, επειδή ενωμένοι ανέτρεψαν τον πράκτορα της Δύσης Morsi και τη Μουσουλμανική Αδελφότητα5μφυλιακών εντάσεων παντού με τρομοκρατικά χτυπήματα τα οποία τα ΜΜΕ αποδίδουν παραπλανητικά σε «αυθόρμητους» φανατικούς κι όχι σε πληρωμένους από ξένα συμφέροντα πράκτορες.
Toν Morsi υποστηρίζουν οι αποκεφαλιστές της ISIS …που εκτέλεσαν τους Αιγύπτιους δικαστές που τον καταδίκασαν για τους εκατοντάδες φόνους πολιτών που διαδήλωσαν εναντίον του.

Καθόλου τυχαία και στο Ισραήλ θεώρησαν «μέγα λάθος» την ανατροπή του Morsi.
Για πολλοστή φορά βλέπουμε ότι οι εχθροί του Ισραήλ Η IS-ISrael συνεχίζει να δολοφονεί Αιγύπτιους, Χριστιανούς και Μουσουλμάνους, επειδή ενωμένοι ανέτρεψαν τον πράκτορα της Δύσης Morsi και τη Μουσουλμανική Αδελφότητα4…ταυτίζονται απόλυτα με τους εχθρούς της ISIS η οποία είναι τόσο «Ισλαμική» που έχει σκοτώσει χιλιάδες Μουσουλμάνους και δεν έχει πειράξει ούτε τρίχα Ισραηλινού.
Πάνω από δύο χιλιάδες «Ισλαμιστές» μισθοφόροι αποκεφαλιστές που πολεμούν ενάντια στον Άσαντ στη Συρία … νοσηλεύθηκαν σε στρατιωτικά και πολιτικά νοσοκομεία του Ισραήλ.
Το επιβεβαιώνει και ο πρώην επικεφαλής της Μοσάντ Efraim Halevy στο παρακάτω άρθρο:

Η Μόσαντ επιβεβαιώνει: Το Ισραήλ συμμαχεί με την Αλ Κάιντα στη Συρία

Ισραηλινός Επικεφαλής υπηρεσίας πληροφοριών: Προτιμάμε το ISIS απο τον Άσαντ στη Συρία!