Έγινε απονομή όσκαρ στους τζιχαντιστές των “Λευκών Κρανών”


Έγινε απονομή όσκαρ στους τζιχαντιστές των “Λευκών Κρανών”
Έγινε απονομή όσκαρ στους τζιχαντιστές των "Λευκών Κρανών"Έδωσαν Nobel Ειρήνης στον αρχιδολοφόνο Κίσσινγκερ, έδωσαν Nobel Ειρήνης στον δολοφόνο Obama … Να μην δώσουν κι ένα Nobel Ειρήνης στους ξένους μισθοφόρους αποκεφαλιστές που παριστάνουν τους ατρόμητους διασώστες με τα «ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ» στη Συρία;
Άλλωστε οι Nobel συνέταιροι των Rothschild ήταν και τα βραβεία … «συμπτωματικά» καταλήγουν μαζικά σε περιούσιους επιστήμονες…
Και όπως όλοι οι βρικόλακες παρουσιάζονται ως φιλάνθρωποι , έτσι και ο Nobel , o μεγαλύτερος παραγωγός όπλων κι εκρηκτικών του 19oυ αιώνα παρίστανε τον φιλειρηνιστή …και μοίραζε με το κιλό τα Nobel Ειρήνης σε όσους τον βοηθούσαν να εξαπλώσει τις επιχειρήσεις του θανάτου που διέθετε.
90 εργοστάσια παραγωγής εκρηκτικών διέθετε λίγο πριν πεθάνει αλλά αυτά μένουν στα ψιλά γράμματα … Εκείνη την εποχή τον αποκαλούσαν «Έμπορο του Θανάτου» …αλλά σήμερα … το επίθετο αυτό κατάφεραν να το συνδέσουν με τις επιστήμες , την ποίηση κι άλλα τέτοια που φυσικά απευθύνονται στους στυλοβάτες της Νέας Τάξης και του Σιωνισμού κι όχι στους εχθρούς αυτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα ΜΜΕ θρηνούν τους νεκρούς αποκεφαλιστές της οργάνωσης “ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ”
Όλη η δομή της οργάνωσης του Σόρος »λευκά κράνη»
Η «φιλανθρωπική» οργάνωση, «ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ»του SOROS είναι ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ!
Έδωσαν Nobel Ειρήνης σε Κίσσινγκερ, Ομπάμα και τώρα στους αποκεφαλιστές των «ΛΕΥΚΩΝ ΚΡΑΝΩΝ»
Από τον μικρό Αϋλάν… στον μικρό Ομράν… η αλήθεια!
ΜΟΥΦΑ Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΟΜΡΑΝ! ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ Ο ΕΙΚΟΝΟΛΗΠΤΗΣ!
”Συριακή Πολιτική Προστασία” βαπτίσαν τους αποκεφαλιστές!
Προϊόν των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών τα περιβόητα “Λευκά Κράνη”
Υποψήφιοι για νόμπελ ειρήνης οι αποκεφαλιστές της ΜΚΟ «Λευκά Κράνη» του Σώρος
Η ΕΕ στέλνει τα λεφτά μας στους αποκεφαλιστές στο Χαλέπι! Αυτοί ειναι η ανθρωπιστική βοήθεια!
ΤΟ AVAAZ ΤΟΥ SOROS ΚΑΝΕΙ ΕΡΑΝΟ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ!
Δείτε πως οι Τζιχαντιστές σκηνοθετούν «θύματα» των Ρωσικών βομβαρδισμών
ΠΗΓΗ

Έγινε απονομή όσκαρ στους τζιχαντιστές των "Λευκών Κρανών"2Στα «Λευκά Κράνη» απονεμήθηκε το Όσκαρ για το καλύτερο ντοκιμαντέρ μικρού μήκους.

Οι Βρετανοί σκηνοθέτες Τζοάνα Νατασεγκάρα και Ορλάντο φον Αϊνζίντελ καταγράφουν τη δράση της εθελοντικής οργάνωσης που σώζει Σύρους, στις περιοχές που ελέγχονται από τους αντάρτες.

Ο ιδρυτής της οργάνωσης, Ραέντ Σαλέχ, έστειλε το μήνυμά του βιντεοσκοπημένο.

«Εκ μέρους όλων των εθελοντών της οργάνωσης Λευκά Κράνη στην Συρία, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για αυτό το σπουδαίο βραβείο, το οποίο θα δώσει σε όλους τους εθελοντές μας την ηθική υποστήριξη που χρειάζονται για να συνεχίσουν να σώζουν αμάχους στην Συρία», υπογράμμισε.

Τόσο στον Ραέντ Σαλέχ, όσο και στον οπερατέρ Χαλέντ Χατίμπ, δόθηκε βίζα από τις ΗΠΑ για να βρεθούν στην τελετή απονομής.

Όμως η οργάνωση ανακοίνωσε ότι ο Σαλέχ δεν μπορεί να εγκταλείψει το έργο του, ενώ για τον Χατίμπ έγινε γνωστό ότι το καθεστώς της Συρίας ακύρωσε το διαβατήριό του.

Το ντοκιμαντέρ ρίχνει μια διεισδυτική ματιά στον τρόπο λειτουργίας και στις δράσεις της μη κυβερνητικής οργάνωσης στη Συρία, που έχει βοηθήσει περισσότερους από 60.000 ανθρώπους.