Σκόπια, Ουγγαρία ,Ρωσία εναντίων του Soros, η Ελληνική κυβέρνηση όμως πιστά στο πλευρό του!


Σκόπια, Ουγγαρία ,Ρωσία εναντίων του Soros, η ελληνική κυβέρνηση όμως πιστά στο πλευρό του!Σκόπια, Ουγγαρία ,Ρωσία εναντίων του Soros, η Ελληνική κυβέρνηση όμως πιστά στο πλευρό του!

Τον Δεκέμβρη του 2008 έφτασαν στην Αθήνα εκατοντάδες ξένοι επαγγελματίες μπαχαλάκηδες. Και πάλι είχαν συλλάβει δεκάδες αλλοδαπούς αλλά τελικά αποδείχτηκαν «τουρίστες» που βρέθηκαν σε λάθος σημείο …
9 χρόνια μετά εδέησαν και συνέλαβαν επαγγελματίες μπαχαλάκηδες με γεμάτο πρόγραμμα «αυθόρμητων παρεμβάσεων».
Εννοείται ότι δεν είχαν καμία απολύτως διαφορά με τους κοινούς ποινικούς.

Αυτοί που θα κάψουν και θα καταστρέψουν ξένες περιουσίες …δήθεν ως αγανακτισμένοι νέοι … ρισκάροντας να πάνε φυλακή … δεν μπορεί να είναι ρομαντικοί νέοι που αυτοθυσιάζονται για να εξασφαλίσουν μία καλύτερη ζωή σε όσους κάθισαν στους καναπέδες τους.

Είναι ακριβώς οι ίδιοι που θα ρίσκαραν να κλέψουν , να σκοτώσουν και να πουλήσουν ναρκωτικά για τα λεφτά …
Για τα λεφτά ρισκάρει κανείς τη ζωή του… καίγοντας το κέντρο της Αθήνας … όχι για να φύγει ο Καραμανλής και να αναλάβει ο Ντομινίκ Στρος Καν με τον Παπακωνσταντίνου.

Ποινικούς χρησιμοποίησαν και στα Σκόπια … για να αποκτήσουν «παλμό» και «νεύρο» οι μαϊμού-κινητοποιήσεις για την ανατροπή του Γκρούεφσκι.
Οι Ρώσοι ξύπνησαν, οι Ούγγροι ξύπνησαν και στα Σκόπια ξεκίνησε το κίνημα «Έξωσης» των πρακτόρων του Soros από τη χώρα.

«Stop Operation Soros» … «Στοπ στην επιχείρηση Soros» σε μετάφραση
Στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ του Μητσοτάκη … ο Soros δεν είναι απλά μία παρακρατική οργάνωση …είναι η ψυχή του Ελληνικού Κράτους και οι πράκτορές του βρίσκονται στη μισθοδοσία του Δημοσίου.