Ρώσος αξιωματούχος: Ο George Soros προωθεί τη νομιμοποίηση των ναρκωτικών σε όλο τον κόσμο


Ρώσος αξιωματούχος: Ο George Soros προωθεί τη νομιμοποίηση των ναρκωτικών σε όλο τον κόσμοΡώσος αξιωματούχος: Ο George Soros προωθεί τη νομιμοποίηση των ναρκωτικών σε όλο τον κόσμο

Οι Rothschild … ετοιμάζονται ν’ αρπάξουν ακόμα μεγαλύτερα κομμάτια από τις σάρκες μας … και για να μην αντιλαμβανόμαστε τι γίνεται και να μην πονάμε …μας θέλουν χαλαρούς και νόμιμα μαστουρωμένους !
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ RT

Το σχέδιο για να νομιμοποιήσει της μαριχουάνα στις ΗΠΑ αναπτύχθηκε για εξαγωγή σε χώρες του εξωτερικού, και το Ίδρυμα Σόρος και άλλες μη κυβερνητικές οργανώσεις έχουν χορηγήσει εκθέσεις προώθησης της διάδοσης των μαλακών ναρκωτικών, είπε επικεφαλής της ρωσικής υπηρεσίας καταπολέμησης των ναρκωτικών FSKN σε τηλεοπτική συνέντευξη.
Μιλώντας σε τηλεοπτικό κανάλι της Ρωσίας-24, ο Βίκτορ Ιβάνοφ δήλωσε ότι η παράνομη διακίνηση ναρκωτικών στο δυτικό ημισφαίριο είχε προκαλέσει την άνοδο των καρτέλ  που έχουν αρχίσει να εναντιωνονται στις τοπικές κυβερνήσεις μέσα από πολιτικά αιτήματα και  ένοπλο αγώνα. “Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Ίδρυμα Σόρος χρηματοδότησε μια σειρά από εκθέσεις, συμπεριλαμβανομένων εκείνων στο London School of Economics,” δήλωσε.

Ο Ιβάνοφ εξήγησε, επίσης, ότι τα δημοψηφίσματα για τη νομιμοποίηση της ιατρικής μαριχουάνας  σε διάφορες πολιτείες των ΗΠΑ είχαν πραγματοποιηθεί στα ισπανικά, πιθανώς επειδή το όλο σχέδιο είχε αρχικά αναπτυχθεί για έθνη της Λατινικής Αμερικής.

Μόλις ξεκίνησε στις Ηνωμένες Πολιτείες, η ιδέα της νομιμης μαριχουάνας διαδόθηκε σε όλη τη Νότια και Κεντρική Αμερική με έδρα τις ΗΠΑ απο ΜΚΟ όπως το το Ίδρυμα Soros και το Ίδρυμα MacArthur.

Σύμφωνα με το ρωσικό δίκαιο όλες οι οργανώσεις αυτές έχουν απαγορευτεί και οποιαδήποτε συνεργασία με αυτές τις ανεπιθύμητες ομάδες διώκεται υπό την απειλή διοικητικών προστίμων. Τα μέλη των απαγορευμένων ΜΚΟ που επιμένουν στην πρόθεσή τους να ασκούν δραστηριότητες στο έδαφος της Ρωσίας μπορεί να αντιμετωπίσουν ποινές φυλάκισης μέχρι και έξι χρόνια.

Ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο της νομιμοποίησης των μαλακών ναρκωτικών στη Ρωσία. Το κύριο επιχείρημα είναι ότι η κατανάλωση μαριχουάνας καθιστά συχνά τους άνθρωπους πιο ανοιχτους στην αποδοχή των «σκληρών» ναρκωτικών που προκαλούν εθισμό και καταστροφή της ζωής.

Ο Viktor Ivanov νωρίτερα κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να επικεντρωθεί από κοινού για την καταπολέμηση των κέντρων παραγωγής παράνομων ναρκωτικών σε ολόκληρο τον πλανήτη.Επιπλέον, ο Ιβάνοφ κάλεσε όλες τις χώρες που ενδιαφέρονται για την αντιμετώπιση της απειλής των ναρκωτικών να δημιουργήσουν μια παγκόσμια συμμαχία για την εναλλακτική ανάπτυξη του Αφγανιστάν μέσω της εκβιομηχάνισης.

Άλλα μέτρα περιλαμβάνουν διεθνείς κυρώσεις που στοχεύουν τους ιδιοκτήτες οι οποίοι επωφελούνται από την παραγωγή του φαρμάκου, καθώς επίσης και καταστροφή του οπίου.