Γιόζεφ Γκαίμπελς: «Μελετώ για ακόμη μία φορά τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών…»


Γιόζεφ Γκαίμπελς: «Μελετώ για ακόμη μία φορά τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών...»Γιόζεφ Γκαίμπελς: «Μελετώ για ακόμη μία φορά τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών…»
13 Μαΐου 1943, Γιόζεφ Γκαίμπελς

Μελετώ για ακόμη μία φορά τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών. Μέχρι πριν από λίγο καιρό θεωρούσα ότι δεν είναι κατάλληλα για τους σημερινούς καιρούς.

Ωστόσο, κατά την ανάγνωση τους διαπιστώνω ότι είναι επίκαιρα όσο ποτέ. Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών είναι απαραίτητα για την προπαγάνδα τού σήμερα όσο ήταν και την πρώτη φορά που εκδόθηκαν. Το μεσημέρι επισκέφθηκα τον Φύρερ για να συζητήσω το θέμα αυτό. Ο Φύρερ θεωρεί ότι τα πρωτόκολλα είναι απολύτως αυθεντικά. Το εβραϊκό ζήτημα, σύμφωνα με τον Φύρερ, είναι κεφαλαιώδους σημασίας. Οι Εβραίοι είναι ίδιοι, παντού σ’ ολόκληρο τον κόσμο.

Γιόζεφ Γκαίμπελς: «Μελετώ για ακόμη μία φορά τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών...»

Απόσπασμα απο το βιβλίο του Αδόλφου Χίτλερ: Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ

Είτε πρόκειται για τους Εβραίους των γκέτο της Ανατολής είτε για εκείνους των τραπεζών και των χρηματιστηρίων του Σίτυ και της Γουώλ Στρητ. Ολοι τους ακολουθούν πάντα τους ίδιους κανόνες και στόχους και χρησιμοποιούν τους ίδιους τρόπους… Ο Εβραίος υπήρξε ο πρώτος που χρησιμοποίησε το ψέμα στην πολιτική.

Σύμφωνα με τον Φύρερ, ο πρωτόγονος άνθρωπος δεν γνώριζε ποτέ το ψέμα. Μόλις όμως αναπτύχθηκε πολιτιστικά και πνευματικά, τότε απέκτησε και την ικανότητα να κρύψει τις εσωτερικές του σκέψεις και να εκφραστεί διαφορετικά. Ο Εβραίος, ένα από τα πιο ευφυή πλάσματα, ανακάλυψε νωρίτερα απ’ όλους αυτή την τέχνη.

Δεν είναι, λοιπόν, μόνον ο φορέας του ψεύδους αλλά και ο δημιουργός του ανάμεσα στις άλλες ανθρώπινες φυλές. Οι Αγγλοι πάλι έχουν ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με τους Εβραίους. Είναι ο μόνος άριος λαός που διαθέτει τα περισσότερα γνωρίσματα των Εβραίων.