Ο Σόρος θέλει τη διεθνοτική σύγκρουση ώστε να γίνει διεθνή παρέμβαση και να προσφέρουν την ομοσπονδιοποίηση σαν εξαιρετική λύση.


Ο Σόρος θέλει τη διεθνοτική σύγκρουση ώστε να γίνει διεθνή παρέμβαση και να προσφέρουν την ομοσπονδιοποίηση σαν εξαιρετική λύση.Ο Σόρος θέλει τη διεθνοτική σύγκρουση ώστε να γίνει διεθνή παρέμβαση και να προσφέρουν την ομοσπονδιοποίηση σαν εξαιρετική λύση.
http://republika.mk/746768
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑΝΗ REPUBLIKA:  corfiatiko.blogspot.gr
ΣΧΟΛΙΟ:Oι Σκοπιανοί παραδέχονται ότι ξένα κέντρα θέλουν να διαλύσουν τη χώρα,ενώ οι Αλβανοί ετοιμάζονται για την Μεγάλη Αλβανία.

Αντί για πολιτική λύση στην κρίση με εκλογές,στόχο έχουν την ομοσπονδιοποίηση των Σκοπίων.
Σήμερα είμαστε μάρτυρες της επίθεσης του SLI στο «καθεστώς» των μέσων ενημέρωσης και τους χορηγούς τους.
Τα Μέσα ενημέρωσης αποκάλυψαν ότι τα εν λόγω σχέδια και στρατηγικές θέλουν δίγλωσσα τα Σκόπια και την τελική ομοσπονδιοποίηση του κράτους,
Ο Ζάεφ παρουσιάζεται σαν «πολιτικός εχθρός» από την αυγή της κρίσης.

Το χειρότερο πράγμα σε όλη αυτή τη νέα συνέχεια από τα ιδρύματα, όπου θύμα είναι τα μέσα ενημέρωσης, ενώ η αντισυνταγματική κατηγορία του SLI, με αντισυνταγματιόή εργαλείο – παράνομες ηχογραφήσεις, συμψηφίζεται με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για τη διεξαγωγή τρίτης αντισυνταγματικότητας – τη διγλωσσία και την κατεδάφιση της ενότητας του κράτους !

Το κοινό αυτο-οργανώνεται και κινητοποιείται στους δρόμους, και θα πρέπει να αντικαταστήσει τα εν λόγω «προσχέδια» των μίντια του Σόρος.

Ο Σόρος θέλει να «εκδημοκρατίσει» τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ακριβώς όπως η περιγραφή διαβάζει, μπορούν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να δεσμεύουν τα μάτια και τα αυτιά του κοινού τους, να είναι σε θέση να μην αναφέρονται σε κανένα πρόβλημα , μέσα από τις τρεις φάσεις της σχεδιαζόμενης ομοσπονδιοποίησης του κράτους και τη δημιουργία μιας μελλοντικής Μεγάλης Αλβανίας.

Τότε δεν θα υπάρχει κανείς να μεταβιβάσει τις περιφερειακές απόψεις σχετικά με τον κίνδυνο που φέρνει όλο αυτό το σχέδιο, ούτε σε θέματα που παραβιάζουν τον ενιαίο χαρακτήρα του κράτους, παραβιάζει το Σύνταγμα, να σπάσει όλους τους πυλώνες πάνω στους οποίους στηρίζεται η δημοκρατία.

Τότε δεν υπάρχει καμία δημόσια ερώτηση, αν η διαίρεση θα ακολουθήσει σε ομοσπονδίες και ανταλλαγή πληθυσμών ανάμεσα στην «αλβανική» και «Μακεδονική» μειονότητα; Και αν το σχέδιο αποτύχει, δεν υπάρχει εφεδρική παραλλαγή για να δοκιμαστεί – προκαλώντας διεθνική σύγκρουση, η οποία θα πρέπει να οδηγήσει στην επιβολή του διεθνούς φεντεραλισμού, που ο Σόρος θέλει, που θα αναδύεται μέσα από το διάστημα, θα καλύψει σαν «μια εξαιρετική λύση».

Αυτό είναι ένα βήμα που έρχεται σε αντίθεση με το κρατικό σύνταγμα. Και φυσικά, πίσω από την απόσυρση της άμυνας της διγλωσσίας, ακόμη και μετά την αναγνώριση της αντισυνταγματικότητας και του Ζάεφ. Όπως και με τις αναζητήσεις για το μισό εκατομμύριο φαντάσματα, στον εκλογικό κατάλογο, απλά σύμφωνα με τη λογική των μέσων ενημέρωσης, σύμφωνα με τον Σόρος– αυτό συνέβη.

Ως εκ τούτου, η όλη δράση της SLI δεν είναι τίποτα άλλο, αλλά η παραμονή της εξαφάνισης, του να φιμώσει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ,σε όλη την κρίση απέδειξε ότι βρίσκεται πίσω από το δημόσιο συμφέρον και την προστασία των εθνικών και κρατικών χαρακτηριστικών. Ότι η επίθεση είχε επίσης σαν στόχο την ιδιοκτησιακή δομή των μέσων ενημέρωσης, αλλά και σε βάρος των εταιρειών με τη διαφήμιση τους,που τους κρατά στη ζωή. Ως εκ τούτου, εισέρχεται με τις τρεις εφημερίδες της, MPM, «Κανάλι 5», «Sitel» TV «Νέα», «Netpress» οι παραπάνω είναι «πολιτικοί εχθροί» της σοσιαλδημοκρατικής ιδέα της ομοσπονδιοποίησης.

Η ύπαρξη της ελευθερίας των μέσων ενημέρωσης, το δικαίωμα στην έκφραση και την αμφισβήτηση είναι χαρακτηριστικό των δημοκρατικών κρατών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα περισσότερα από τα μέσα ενημέρωσης, με τις αξιολογήσεις του ηγέτη της αντιπολίτευσης καθαρά και δυνατά,τον διακήρυξαν σαν τον«μεγαλύτερο πολιτικό εχθρό», μετά την οποία πήγαν να τον κυνηγήσουν, ότι είναι δυνατόν «απολογητής των ποινικών αρχών» και δεν θα πρέπει να είναι αξιόπιστος.

Ο ρόλος των μέσων μαζικής ενημέρωσης στην εκστρατεία για μια νέα εδαφική διαίρεση, το 2004, ήταν τεράστια.

Η νέα δράση του SLI, πίσω σε περιόδους του SDSM, διότι τώρα, όπως και το 2004 και τα χρόνια πριν, οι ίδιοι χαρακτήρες κυβερνούν τις εγκαταστάσεις μέσων μαζικής ενημέρωσης του Σόρος.

Όλα αυτά κινητοποιούν το κοινό, το οποίο αρκετές εβδομάδες διαμαρτύρεται και διαδηλώνει στους δρόμους των πόλεων για την προστασία του ενιαίου χαρακτήρα του κράτους. Αν και αυτή η αντίδραση είναι το σενάριο του πολιτικού πώματος,η δινή ώρα των αλλαγών στον κόσμο, δεν αφήνει περιθώριανα πραγματοποιηθεί στα καθορισμένα χρονικά πλαίσια. Είναι απαραίτητη η επιτάχυνση, και ένας καταλύτης των εκδηλώσεων είναι ακριβώς η δυναμική βίαιη και «εθνικιστική» ρητορική της διαμαρτυρίας, ενώ οι Αλβανοί εκπρόσωποι του Σόρος ετοιμάζονται για την Μεγάλη Ιδέα.

Αυτή είναι η σημερινή ατζέντα -η παλιά καλή τακτική για υποκίνηση διεθνικής σύγκρουσης, για περισσότερες διεισδύσεις,με κακές αποφάσεις και διασπάσεις.