Ο αρχηγός του ISIS δραπετεύει ξανά μαγικά απο τις “βόμβες” των Αμερικανών


Ο αρχηγός του ISIS δραπετεύει ξανά μαγικά απο τις "βόμβες" των Αμερικανών (ΤΟΝ ΦΥΓΑΔΕΥΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ)Ο αρχηγός του ISIS δραπετεύει ξανά μαγικά απο τις “βόμβες” των Αμερικανών (ΤΟΝ ΦΥΓΑΔΕΥΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ Η ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ;!)

Η έκθεση των ΗΠΑ προσθέτει ότι είναι «αδύνατο να επιβεβαιώσει τα ίχνη” του αλ-Μπαγκντάντι!

Με άλλα λόγια: Η CIA που έχει παγκόσμια συγκεκαλυμμένη επιτήρηση και hacking πρόγραμμα, δεν μπορεί να εντωπίσει τον αλ-Μπαγκντάντι.

Μπορείτε να θαυμάσετε τον αλ-Μπαγκντάντι. Έχει περισσότερες ζωές από μια άγρια ​​γάτα. Και έχει επίσης μια μαγική ικανότητα να ανιχνεύει τις εισερχόμενες αεροπορικές επιδρομές των ΗΠΑ.

Είχε κηρυχθει λίγο  νεκρός, τον Οκτώβριο του 2015.

Και ποιος μπορεί να ξεχάσει τον πιο πρόσφατο θρίαμβο του αλ-Μπαγκντάντι , όταν ο ίδιος ως εκ θαύματος διέφυγε απο μια αεροπορική επιδρομή των ΗΠΑ “την τελευταία στιγμή”;

Ή το γεγονός ότι οMohammad al-Adnani, ο κύριος υπάλληλος της προπαγάνδα του ISIS », σκοτώθηκε – και στη συνέχεια αντικαταστάθηκε από συνταγματάρχης των ιδικών Δυνάμεων Gulmurod Khalimov του Τατζικιστάν, ο οποίος είχε εκπαιδευτεί από Αμερικανούς συμβούλους, και μάλιστα είχε επισκεφθεί τις Ηνωμένες Πολιτείες αρκετές φορές ειδικά για αντι- κατάρτισης της τρομοκρατίας από το πρόγραμμα βοήθειας Διπλωματική Ασφάλεια / Anti-τρομοκρατίας του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ;

Φυσικά, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι ο προκάτοχός του Αμπού Μπακρ, «Αμπού Ομάρ αλ-Μπαγκντάντι”, δεν υπήρξε ποτέ στην πραγματικότητα, σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times. Έτσι, ποιος ξέρει; Ίσως δισεκατομμύρια δολάρια που έχουν κλαπεί από τον αμερικανικό λαό – έτσι ώστε το Πεντάγωνο μπορεί να κυνηγήσει ένα ψέμα.

Δεν θα είναι η πρώτη φορά.