Ο ιστότοπος Indymedia ανήκει στον George Soros και κατευθύνεται απο MOSSAD και CIA!


Ο ιστότοπος Indymedia ανήκει στον George Soros και κατευθύνεται απο MOSSAD και CIA!

Ο ιστότοπος Indymedia ανήκει στον George Soros και κατευθύνεται απο MOSSAD και CIA!ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Antifa της Ελλάδας ταυτίζονται με τους ψευτοΝαζί της Ουκρανίας, τις FEMEN, τον Soros, τους Σιωνιστές και το ΝΑΤΟ.

Στο «επαναστατικό» Indymedia καλούν το «Δημοκρατικό» ΝΑΤΟ να ανατρέψει τον Ρώσο «Δικτάτορα»
Ξεσάλωσαν οι παρακρατικοί του indymedia: Απειλούν ανοιχτά τις ζωές των γονέων των μαθητών στην Φιλιππιάδα
Εμπλέκουν σύμβουλο του Μαξίμου με τον Σόρος κατά Ρωσίας (Το παραδέχεται και λέει ότι το έκανε για τα λεφτά)Ο ιστότοπος Indymedia ανήκει στον George Soros και κατευθύνεται απο MOSSAD και CIA!

Στην συζήτηση, “Πολιτικές Ελευθερίες και Ασφάλεια στην Ηλεκτρονική Εποχή” ήταν παρών και ο προϊστάμενος του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλης Σφακιανάκης. Οι απαντήσεις που έδωσε για την υπόθεση Τσιπρόπουλου αλλά και το Indymedia ήταν, ειλικρινά, τραγελαφικές δείχνοντας από την μια αμηχανία και από την άλλη μερική άγνοια του διαδικτύου. Δείτε το video και θα καταλάβετε…

Ο ιστότοπος Indymedia ανήκει στον George Soros και κατευθύνεται απο MOSSAD και CIA!44

Ο ιστότοπος Indymedia ανήκει στον George Soros και κατευθύνεται απο MOSSAD και CIA!2Παρακαλούνται οι επίδοξοι επαναστάτες, τρομοκράτες να εμπιστεύονται την επικοινωνία τους και τις προκηρύξεις τους στην ιστοσελίδα Indymedia-Soros-Mοσάντ που φιλοξενείται σε κρατικό-αντιεξουσιαστικό server ,παρακαλούνται να δικτυώνονται στο espivblogs.net- Μοσάντ και να ενημερώνουν τον ΣΥΡΙΖΑ-Soros και το Υπουργείο Δικαιοσύνης για τυχόν κακουργήματα που έχουν διαπράξει συνοδευόμενα από πλήρη στοιχεία ταυτότητας.

Η Μοσάντ και η CIA σας ευχαριστούν για την εθελοντική συμμετοχή σας στη συλλογή προσωπικών δεδομένων και την απρόσκοπτη προώθηση των στοιχείων αυτών απευθείας στις ξένες «επαναστατικές» μυστικές υπηρεσίες και στους ανθρώπους του «αντιεξουσιαστή» George Soros και την «επαναστατική» παρέα του.