Αντιπρόεδρος Ιραν: Tαλμούδ και σιωνιστικό καθεστώς ευθύνονται για παγκόσμια διακίνηση ναρκωτικών


Αντιπρόεδρος Ιραν: Tαλμούδ και σιωνιστικό καθεστώς ευθύνονται για παγκόσμια διακίνηση ναρκωτικών

Αντιπρόεδρος Ιραν: Tαλμούδ και σιωνιστικό καθεστώς ευθύνονται για παγκόσμια διακίνηση ναρκωτικώνΑντιπρόεδρος Ιραν: Tαλμούδ και σιωνιστικό καθεστώς ευθύνονται για παγκόσμια διακίνηση ναρκωτικών

«Η διάδοση των ναρκωτικών στον κόσμο είναι συνέπεια της ταλμουδικής διδασκαλίας, στόχος της οποίας είναι η καταστροφή του κόσμου», είπε ο αντιπρόεδρος της ιρανικής κυβέρνησης Μοχαμάντ Ρεζά Ραχιμί σε μια διεθνή διάσκεψη που οργανώθηκε την Τρίτη στην Τεχεράνη με θέμα τη διακίνηση ναρκωτικών.

«Το Ταλμούδ διδάσκει ότι είναι θεμιτό να πλουτίζεις με νόμιμα και παράνομα μέσα, γεγονός που δίνει στους Εβραίους το δικαίωμα να καταστρέψουν την Ανθρωπότητα. Ο βασικός υπεύθυνος για την παγκόσμια διακίνηση ναρκωτικών είναι το σιωνιστικό καθεστώς», πρόσθεσε ο Ραχιμί, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ιρανικής προεδρίας.

Το γεγονός προκάλεσε όπως ήταν αναμενόμενο την οργή των Ισραηλινών.

Ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Άβιγκντορ Λίμπερμαν κατήγγειλε αυτόν τον «αντισημιτισμό του χειρότερου είδους», επικρίνοντας ταυτόχρονα την παρουσία δυτικών διπλωματών στη διάσκεψη. «Το γεγονός ότι ένας εκπρόσωπος του ΟΗΕ και εκπρόσωποι ευρωπαϊκών χωρών εξακολουθούν να συμμετέχουν σε διασκέψεις που οργανώνει η Τεχεράνη, κατά τις οποίες γίνονται αντισημιτικές δηλώσεις του χειρότερου είδους προσδίδει νομιμότητα στο καθεστώς των Αγιατολάχ, που είναι ο πραγματικός κίνδυνος για την παγκόσμια ειρήνη», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Ισραηλινός υπουργός.

«Το ιρανικό καθεστώς δεν αποτελείται από τρελούς αλλά από φανατικούς, αντισημίτες που έχουν συγκεκριμένη στρατηγική, ένα λεπτομερές παγκόσμιο σχέδιο κεντρικό στοιχείο του οποίου είναι, όπως το δηλώνουν ανοιχτά, η καταστροφή του κράτους του Ισραήλ», συνέχισε.

Ο Λίμπερμαν συνέκρινε την ιρανική ηγεσία με το ναζιστικό καθεστώς, υπογραμμίζοντας ότι «ο Χίτλερ είχε πει τρελά πράγματα και πέτυχε να θέσει σε εφαρμογή τα σχέδιά του».

Σημειώνεται ότι το Ταλμούδ είναι ένα από τα πιο ιερά βιβλία της ιουδαϊκής θρησκείας.

http://www.eglimatikotita.gr/2012/06/to_27.html