Αναρχικοί πράκτορες του Soros προσπαθουν να αποσταθεροποιήσουν και την Λευκορωσία! Ο πρόεδρος της είναι αντισυστημικός και αυτό ενοχλεί


Αναρχικοί πράκτορες του Soros προσπαθουν να αποσταθεροποιήσουν και την Λευκορωσία! Ο πρόεδρος της είναι αντισυστημικός και αυτό ενοχλείΑναρχικοί πράκτορες του Soros προσπαθουν να αποσταθεροποιήσουν και την Λευκορωσία! Ο πρόεδρος της είναι αντισυστημικός και αυτό ενοχλεί

Μαθαίνουμε ότι στη Λευκορωσία συνέλαβαν κάπoιους Antifa. Και ξέρουμε ότι Antifa σημαίνει Soros και Μοσάντ. Όταν βλέπουμε μαυρο-κόκκινες σημαίες … ξέρουμε καλά ποιοι κινούν τα νήματα και ποιοι ρίχνουν το χρήμα (βλέπε Ουκρανία).
Και για να κινητοποιήθηκαν στη συγκεκριμένη χώρα τα δίκτυα των μισθοφόρων τρομοκρατών του Σιωνισμού … πρέπει να υπάρχουν τα εξής «προβλήματα»:

-Ο ηγέτης της χώρας είναι φιλορώσος και συνεργάτης του Πούτιν.
-Ο ηγέτης της χώρας αρνείται να ξεπουλήσει τις Δημόσιες Εταιρίες και τον κρατικό πλούτο.
-Ο ηγέτης της χώρας ελέγχει τη Διοίκηση της Κεντρικής Τράπεζας.
-Ο ηγέτης της χώρας είναι δηλωμένος αντισιωνιστής … και δεν πέφτει στα τέσσερα μπροστά στον εγκληματία και serial killer Νετανιάχου δηλαδή.

Όλα τα παραπάνω «θανάσιμα» αμαρτήματα θα καταστούσαν οποιονδήποτε ηγέτη πάνω στον πλανήτη των τοκογλύφων … έναν κοινό «Δικτάτορα» και παγκόσμιο κίνδυνο …όπως ξεκάθαρα αναφέρει το BBC-Agius-Rothschild.

Η Λευκορωσία , η χώρα που δεν αναφέρεται ποτέ στα ΜΜΕ … διαθέτει έναν ηγέτη … με όλα τα παραπάνω μειονεκτήματα. Κι όπως είναι φυσικό … οι μηχανές ανατροπής του Soros-Rothschild …είναι πάντα αναμμένες κι έτοιμες να προκαλέσουν ένα ακόμα πραξικόπημα που θα «απελευθερώσει» τη χώρα, που θα την οδηγήσει στη «Δημοκρατική» αγκαλιά της Ε.Ε και της Ευρωπαίκής Κεντρικής Τράπεζας …«Συμπτωματικά» πάντα οι πλουτοπαραγωγικές της πηγές θα καταλήξουν στα χέρια περιούσιων ολιγαρχών που καθοδηγούνται κι ελέγχονται από τους Rothschild.

Το απίστευτο με τον Lukashenko , τον ηγέτη της Λευκορωσίας είναι ότι από το μακρινό 1994 , πριν από 23 χρόνια, για να εκλεγεί είχε ως σύνθημα τον «πόλεμο ενάντια στη Μαφία της Νέας Τάξης και του Σιωνισμού»!
Κι όπως ήταν αναμενόμενο ο Economist των Rothschild στη λίστα των «ελεύθερων» χωρών , κατατάσσει τη Λευκορωσία ως ΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ χώρα!

Κάθε χώρα που ΔΕΝ συνεισφέρει με αίμα στους σιωνιστές βρικόλακες της τοκογλυφίας … χρειάζεται «απελευθέρωση» με οποιοδήποτε κόστος. (Βλέπε Ιράκ, Γιουγκοσλαβία, Λιβύη, Συρία, Ουκρανία κλπ)
Ο Λευκός Οίκος επίσημα ανακοίνωσε ότι θα προσπαθήσει να Αναρχικοί πράκτορες του Soros προσπαθουν να αποσταθεροποιήσουν και την Λευκορωσία! Ο πρόεδρος της είναι αντισυστημικός και αυτό ενοχλεί56«εκδημοκρατίσει» της Λευκορωσία από το 2004.
Το 1998 το καθεστώς Γιέλτσιν φρόντισε να γκρεμίσει την αξία του νομίσματος της Λευκορωσίας ως μέσο ανατροπής του Lukashenko με αποτέλεσμα ο Lukashenko να αντικαταστήσει τη διοίκηση της Κεντρικής Τράπεζας της Λευκορωσίας που συμμετείχε στην τεχνητή υποτίμηση του νομίσματος.
Putin και Lukashenko έχουν ήδη εγκαθιδρύσει μία διακρατική ένωση (State Union) , πολιτική και οικονομική που θυμίζει την αντίστοιχη Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ:
ΠΗΓΗ
Λαϊκή οργή στη Λευκορωσία για την κυβέρνηση: «Δεν είμαστε σκλάβοι»

«Δεν είμαστε σκλάβοι» λένε οι πλακέτες που κρατούν στα χέρια τους χιλιάδες διαδηλωτές στην Λευκορωσία.
Αυτό είναι το πιο δημοφιλές σλόγκαν στις πρόσφατες διαμαρτυρίες που έλαβαν χώρα στο Μινσκ.Οι διαμαρτυρίες ξεκίνησαν όταν η απολυταρχική κυβέρνηση της Λευκορωσίας επέβαλε έναν νέο νόμο.

Aυστηρός φόρος στους ανθρώπους που δουλεύουν λιγότερο από 183 μέρες τον χρόνο
Το έναυσμα για τις εν λόγω διαμαρτυρίες το έδωσε ένα προεδρικό διάταγμα το οποίο επέβαλε έναν αυστηρό φόρο στους ανθρώπους που δουλεύουν λιγότερο από 183 μέρες τον χρόνο. Βεβαίως αυτή ήταν μονάχα η αφορμή για το ξέσπασμα καθώς η πραγματική αιτία είναι ότι η Λευκορωσία αποτελεί ίσως την πιο καταπιεστική χώρα της Ευρώπης.

Στις διαμαρτυρίες αυτές, 100 άτομα συνελήφθησαν και κρατούνται από το κράτος. Μάλιστα, στις 25 Μαρτίου, που είναι και η ημέρα που η Λευκορωσία γιορτάζει την ελευθερία της, είναι προγραμματισμένη μια ακόμη διαδήλωση που θα λάβει χώρα στο κέντρο του Μινσκ.
Θυμίζουμε ότι ο πρόεδρος Αλεξάντερ Λουκατσένκο βρίσκεται στην εξουσία για 23 ολόκληρα χρόνια και πως ο ίδιος έψαχνε να πάρει οικονομική ενίσχυση από την Δύση για να σουλουπώσει τα πράγματα στην οικονομία αλλά η Ευρώπη φαίνεται να ασχολείται με αλλά θέματα.

Ο Λουκατσένκο χρειάζεται επειγόντως τα χρήματα και για να τα πάρει προσπαθεί να δυναμώσει την φιλελεύθερη ρητορική του και παριστάνει πως έχει ελαττώσει την καταπίεση στην χώρα του. Αυτή η τακτική επέδωσε καρπούς τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους όπου η Ευρωπαϊκή Αναρχικοί πράκτορες του Soros προσπαθουν να αποσταθεροποιήσουν και την Λευκορωσία! Ο πρόεδρος της είναι αντισυστημικός και αυτό ενοχλεί7Ένωση έκανε άρση των κυρώσεων που είχαν επιβληθεί στο καθεστώς μετά από μια καταστολή που είχε κάνει έναντι σε διαδηλωτές το 2010.

Πριν από αυτήν την καταστολή η Ευρώπη δεν ήθελε να δει το καταφανές: δηλαδή το ότι ο Λουκατσένκο θα έχανε την προεδρική εκλογή και ότι θα αναγκαζόταν να καταφύγει σε βίαια μέτρα ώστε να σταματήσει την αντίσταση των πολιτών του.
Από τότε βέβαια τα πράγματα έχουν αλλάξει. Η Αραβική άνοιξη έδειξε ότι οι λαοί δεν μπορούν άλλο να ανέχονται τυραννίες, ακόμα και όταν αυτές υποστηρίζονται από την Δύση. Η Ουκρανία ήταν ένα ακόμη παράδειγμα όπου ο λαός δεν μπόρεσε να ανεχτεί άλλο την διαφθορά που επικρατούσε, ακόμα και αν οι Ρώσοι την υποστήριζαν.

Φέτος η Λευκορωσία είναι σε κατάσταση αφύπνισης. Φαίνεται πως υπάρχει μια μεγάλη ευκαιρία για αληθινές και ριζικές αλλαγές. Το βάρος μιας δικτατορίας έχει πλέον γίνει αφόρητο για τους ανθρώπους που δεν μπορούν να δουν ένα ασφαλές μέλλον όσο ο Λουκατσένκο παραμένει στην εξουσία. Για αυτό και αντιστέκονται με τον μόνο τρόπο που τους έχει μείνει: με ειρηνικές διαδηλώσεις διαμαρτυρίας.
Ο λαός της Λευκορωσίας θέλει να δει αλλαγές στην χώρα και ζητά αυτές να γίνουν με ειρηνικό τρόπο, ξεκινώντας με εκλογές που θα είναι υπό την επίβλεψη διεθνούς επιτροπής.