Υπεγράφη κοινό αμυντικό δόγμα ώστε η Ελλάδα να διαθέσει τον Ελληνικό Στρατό για την υπεράσπιση του Σιωνιστικού κράτους.


Υπεγράφη κοινό αμυντικό δόγμα ώστε η Ελλάδα να διαθέσει τον Ελληνικό Στρατό για την υπεράσπιση του Σιωνιστικού κράτους.Υπεγράφη κοινό αμυντικό δόγμα ώστε η Ελλάδα να διαθέσει τον Ελληνικό Στρατό για την υπεράσπιση του Σιωνιστικού κράτους.
8χρονο παιδάκι με όπλο Ισραηλινού να το στοχεύει στο κεφάλι… και δίπλα χαλαρή συζήτηση Ισραηλινών με οπλισμένους αποκεφαλιστές. Ποιους στηρίζουν οι …αυτόκλητοι προστάτες της Δημοκρατίας …γνωστοί κι ως «ANTIFA» ;
Οι στρατιώτες απαίτησαν από το παιδάκι να τους υποδείξει ποιοι πετούσαν πέτρες στον Ισραηλινό Στρατό κατοχής. Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε τι τραβάει ο αυτόχθων πληθυσμός της Παλαιστίνης από τότε που οι Rothschild αποφάσισαν να ιδρύσουν κράτος σε ξένη γη … με συνεχείς εποικισμούς , καταπατήσεις, εκτοπίσεις και δολοφονίες.

Η «περήφανη» κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υπέγραψε κοινό αμυντικό δόγμα με το Ισραήλ ώστε σε περίπτωση που αυτό εμπλακεί σε πόλεμο με οποιαδήποτε χώρα …η Ελλάδα να διαθέσει τον Ελληνικό Στρατό για την υπεράσπιση του Σιωνιστικού κράτους.

Παρόμοια συμφωνία έχει υπογράψει το Ισραήλ ΜΟΝΟ με τις ΗΠΑ.
Και για να δικαιολογήσουν την αθλιότητά τους …γύρισαν και είπαν ότι «η Ελλάδα βρίσκεται εντός του βεληνεκούς των Ιρανικών πυραύλων»!

Υπονόησαν δηλαδή ότι είμαστε πιθανοί στόχοι κι εμείς οι Έλληνες άρα είναι λογικό να συνεργαζόμαστε με το Ισραήλ που υποτίθεται είναι επίσης στόχος του ΙΡΑΝ … ένα επαναλαμβανόμενο κλασικό παραμύθι που θα «νομιμοποιήσει» ακόμα μία επίθεση της Δύσης εναντίον μουσουλμανικού κράτους …αυτή τη φορά εναντίον του ΙΡΑΝ.